Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 13

Rimas Kurtinaitis: „Fortūna ne visuomet bus mūsų pusėje“

Rusijoje vykusioje Lietuvos trenerių dvikovoje užtikrintai 93:72 triumfavo Maskvos srities „Chimki“ ekipa su Rimu Kurtinaičiu, tačiau nepaisant pergalės, strategas nebuvo patenkintas auklėtinių žaidimu.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / bc.chimki nuotr.

„Trečiame kėlinyje atrodėme tragiškai, nors per ilgąją pertrauką ir sakiau, jog jokiu būdu negalima atsipalaiduoti. Lygiai ta pati situacija buvo ir mače su „Nižny Novgorod“. Galime tik džiaugtis, jog abu kartus sugebėjome laimėti, tačiau fortūna ne visada bus mūsų pusėje“, – auklėtiniams priekaištavo R.Kurtinaitis.

„Triumph“ strategas Valdemaras Chomičius išskyrė tris pralaimėjimo priežastis – prastai mestas baudas ir tritaškius bei skylėtą gynybą.

„Mes nusipelnėme pralaimėti. Manau, jog daugiausiai prie nesėkmės prisidėjo prastai mesti tritaškiai. Be to labai prastai pradėjome mačą, atidavėme iniciatyvą. Kitas dalykas – keliose rungtynių atkarpose labai prastai gynėmės. Na ir galiausiai prie pralaimėjimo prisidėjo tai, jog tragiškai metėme baudos metimus. Šios rungtynės mus šiek tiek nuleido ant žemės. Mačai su CSKA ar „Chimki“ geriausiai parodė tikrąjį komandos pajėgumą“, – mintis dėstė treneris.

Po šios pergalės „Khimki“ ekipa (4 pergalės ir 0 pralaimėjimų) ir toliau išlieka pirmoje turnyrinė lentelės vietoje. Tuo tarpu „Triumph“ komanda (0 ir 2) iš aštuntos smuktelėjo į devintą poziciją tarp 10 klubų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius