-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 28

Rinkevičiūtė pašalinta iš komandos TEO dėl per mažo svorio

Lietuvos moterų krepšinio lygos čempionę Vilniaus TEO ekipą sudrebino retas įvykis. Komandos kapitonė Aurimė Rinkevičiūtė priversta palikti komandą, nes per mažai sveria.
Aurimė Rinkevičiūtė
Aurimė Rinkevičiūtė į TEO komandą grįžtų tik priaugusi svorio. / Alfredo Pliadžio nuotr.

Klubo vadovai vieną ekipos lyderių neribotam laikui išsiuntė į gimtąjį Kauną. A.Rinkevičiūtė į komandą grįš tik tuo atveju, jeigu priaugs svorio.

„Situacija yra tokia, jog Aurimė yra išsiųsta į Kauną. Ji privalo susitvarkyti asmeninius dalykus, kurie yra susiję su sveikata“, – BasketNews.lt atskleidė komandos direktorius Arvydas Tamašauskas.

TEO vadovai krepšininkės problemas jau bandė spręsti anksčiau, tačiau geranoriškos jų pastangos nebuvo sėkmingos: „Paprasčiau tariant, jai reikia priaugti pakankamai svorio, kad galėtų normaliai fiziškai dirbti ir rungtyniauti. Dabar ji negali nei treniruotis, nei rungtyniauti.“

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) tinklalapyje skelbiama, jog 179 cm ūgio krepšininkės svoris – 63 kilogramus. BasketNews.lt žiniomis, A.Rinkevičiūtė nuo praėjusio sezono prarado apie 15 kilogramų ir dabar sveria mažiau nei 50 kilogramų.

„Šias problemas mes pastebėjome jau prieš sezoną. Buvome ją perspėję jau anksčiau. Tikiuosi, Aurimė suprato, kad kito kelio, kaip grįžti į komandą, nėra. Labai laukiame jos grįžtančios“, – pažymėjo A.Tamašauskas.

A.Rinkevičiūtė jau praleido sausio 24 dieną vykusias rungtynes su Cėsio „Cesis“ krepšininkėmis. Be kapitonės likusios vilnietės šį susitikimą pralaimėjo 81:84.

Šį sezoną 20-metė gynėja Lietuvos čempionate per rungtynes vidutiniškai pelnydavo 14,8 taško, atkovodavo 2,4 kamuolio bei atlikdavo 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius