Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 19

Robertas Javtokas: „Permainos „Žalgirui“ suteiks papildomos energijos“

Robertas Javtokas nesigaili pajutęs geležinę trenerio Svetislavo Pešičiaus ranką. Valensijos „Power Electronics“ legionierius mano, kad jį muštruojančio serbo kietumu trečiadienio vakarą įsitikins ir žalgiriečiai, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Atakuoja Robertas Javtokas
Robertas Javtokas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusį lapkritį prie „Power Electronics“ vairo Manuelį Husseiną pakeitęs S.Pešičius taip perkratė ekipos gretas, kad ši iškart šovė į viršų iš ACB lygos dugno.

„Atėjus S.Pešičiui radikaliai pakito požiūris į treniruotes. Žaidėjai į pratybas nebeateina žiovaudami. Atsirado susikaupimas. Treneris, turintis didžiulį autoritetą, mus privertė kitaip pažvelgti į savo darbą. Tie pralaimėjimai mums buvo labai nusibodę. O kai alkanai komandai pristatomas strategas, galintis ją surikiuoti, tai suteikia didelį postūmį“, – „Lietuvos rytui“ pasakojo R.Javtokas.

Jis pridūrė, jog po Eurolygos reguliariojo sezono „Žalgirį“ užklupusios permainos gali labai teigiamai paveikti kauniečių žaidimą. Anot R.Javtoko, ypač didelę įtaką turės naujasis žalgiriečių vyriausiasis treneris Ilias Zouros.

„Kai ateina naujas treneris – nežinia, geras ar blogas – žaidėjams visada atsiranda daugiau paskatų stengtis. Kiekvienas nori užsitikrinti savo vietą komandoje, daugiau žaidimo laiko, todėl permainos Kauno komandai suteiks papildomos energijos“, – sakė R.Javtokas.

Valensijos „Power Electronics“ ir Kauno „Žalgiris“ trečiadienį 21.45 val. tarpusavio dvikova Ispanijoje pradės kovas Eurolygos „Top-16“ etapo H grupėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius