Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 15

Robertas Javtokas prieš rungtynes su „Real“: „Nevažiuojame pasiduoti, važiuojame kautis“

Po Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo treniruotės prieš pirmas šio sezono Eurolygos rungtynes Madride krepšininkas Robertas Javtokas teigė, kad nors varžovai ir labai stiprūs, kauniečiai nusiteikę žaisti kovingai. Tuo tarpu „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas mano, kad kauniečiams buvo į naudą anksčiau už Eurolygą prasidėjęs Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezonas.
Robertas Javtokas
Robertas Javtokas / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Nevažiuojame pasiduoti. Varžovų komanda gera, popieriuje geresnė, bet važiuojame kautis. Prasideda naujas sezonas, visi esame pasiilgę Eurolygos, emocijų, gero darbo. Pasipriešinsime ir gal išlošime. Daug dirbame, nesame silpniausi“, – mano R.Javtokas.

Treneris Gintaras Krapikas minėjo, kad komandai keliamas tikslas įveikti pirmą Eurolygos etapą bei patekti tarp 16 geriausių klubų. „Džiugu, kad galėsime kartą per savaitę pasitikrinti, kaip atrodome tarp geriausių Europos klubų“, – naujuoju prasidedančiu Eurolygos sezonu pasidžiaugė treneris.

G.Krapikas įsitikinęs, kad „Žalgiriui“ buvo į naudą anksčiau pradėti LKL sezoną. „Real“ žaidė tik dvi oficialias rungtynes, o mes jau 6. Manau, dėl to turime praktinį pranašumą“, – įsitikinęs jis.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Treniruotėje
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Treniruotėje

G.Krapikas nedramatizavo to, kad teko atsisveikinti su komandos įžaidėju iš JAV Maaliku Waynsu. „Visada sakiau ir sakysiu, kad negalime priklausyti nuo vieno žaidėjo. Viso pasiruošimo metu žaidėme tokios sudėties, kokios žaisime ir penktadienį. Jei būtume turėję pagrindinį įžaidėją, būtų sunku jo netekti. Džiaugiamės, kad mūsų jaunimas tikrai stengiasi, matėme, kaip jie gali gerai žaisti LKL, dabar matysime, kaip jiems seksis Eurolygoje“, – kalbėjo G.Krapikas.

Pasak trenerio, visi „Žalgirio“ žaidėjai yra sveiki ir pasirengę rungtynėms.

Su Madrido „Real“ kauniečiai rungsis Ispanijoje penktadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius