Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 26

„Rockets“ vadovai keisti Donato Motiejūno nežada, nors ir sulaukė daug susidomėjimo

Nors JAV žiniasklaida jau kurį laiką skelbia, kad „Houston Rockets“ klubas yra įtraukęs lietuvį Donatą Motiejūną į keičiamų žaidėjų sąrašą, komandos direktorius Darylas Morey teigė, kad klubas siekia išlaikyti lietuvį.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mes sulaukėme daug pasiūlymų iš kitų NBA komandų dėl Donato Motiejūno, nes jis yra greitas aukštaūgis, turintis tikrai gerą puolimo arsenalą. Jis nėra tobulas, tačiau kiti klubai nori gauti lietuvį labai pigiai, nes jis nerungtyniauja daug“, – teigė D.Morey.

Iš pirmų 37-ių „Rockets“ rungtynių, kurios vyko iki šių metų sausio 10-os dienos, lietuvis žaidė tik 19-oje.

Net ir tada D.Motiejūnas aikštėje būdavo nedaug – iš minėtų 19-os mačų tik šešiuose puolėjas rungtyniavo ilgiau nei dešimt minučių. Be to, buvo atvejų, kai 23 metų žaidėjas nuo suolo pakildavo tik kelioms rungtynių pabaigos sekundėms.

Tačiau, atrodo, kad situacija pamažu keičiasi. Iš pastarųjų devynių rungtynių D.Motiejūnas žaidė septyniose ir visose jų ilgiau nei dešimt minučių, o penkiose – 20-imt arba ilgiau.

Situacijos gerėjimą patvirtina ir D.Morey žodžiai: „Tikime D.Motiejūnu ir norime, kad jis liktų mūsų komandoje. Sunku būtų gauti kitą tokį žaidėją vos už milijoną JAV dolerių“.


23 metų 213 cm ūgio D.Motiejūnas šį sezoną „Rockets“ ekipoje aikštėje vidutiniškai praleidžia po 12 min. ir renka po 4 taškus (40 proc. metimų), atkovoja po 2,9 kamuolio ir atlieka po 0,4 rezultatyvaus perdavimo.

Per pastarąsias septynias rungtynes lietuvis aikštėje praleido po 21 min., pelnydavo po 7 taškus ir atkovodavo po 5 kamuolius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius