Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 17

Rodmanas sulaikytas Vokietijoje (video)

Buvusi NBA žvaigždė Denisas Rodmanas turėjo reikalų su vokiečių policija, kai paliko vieną viešbutį nesumokėjęs 3391,77 euro už nakvynę.
D.Rodmanas - viena spalvingiausių asmenybių NBA istorijoje
D.Rodmanas – viena spalvingiausių asmenybių NBA istorijoje. / „Scanpix“ nuotr.

Tai patvirtino vienas iš teisėsaugos pareigūnų Jurgenas Braueris. „Šiuo metu ponas Rodamanas vėl laisvas ir, mano žiniomis, jau turėjo būti parskirdęs namo į JAV“, – pirmadienį sport1.de sakė jis. 48 metų buvęs krepšininkas išvažiavo savaitgalį praleido Tryre, kur dalyvavo viename šou turnyre.

Sekmadienio vakare jis surengė privatų vakarėlį savo keturių žvaigždučių viešbučio kambaryje. Pirmadienio rytą jis tiesiog įlipo į baltą limuziną ir nukūrė nesumokėjęs. Viešbučio tarnyba iš karto paskambino policijai. Netrukus buvęs televizijos serialo „Gelbėtojai“ žvaigždės Carmen Electros vyras buvo sulaikytas.

„Rodmanas buvo labai draugiškas ir skubėjo. Jo lėktuvas iš Frankfurto turėjo pakilti 9.55 val.“, – bild.de pasakojo vienas iš policininkų. Tatuiruotėmis gausiai pasipuošęs ir ekscentrišku elgesiu garsėjantis krepšininkas turėjo sumokėti ne tik už viešbutį, bet ir 1700 eurų baudą. Vienas iš garsenybės palydovų viską sutvarkė apmokėdamas „Visa“ kortele.

D.Rodmanas laimėjo penkis NBA aukso žiedus, o karjerą oficialiai baigė 2000 metais vilkėdamas „Chicago Bulls“ marškinėlius. 2005 ir 2006 metais amerikietis trumpam grįžo į krepšinį – žaidė suomių „Torpan Pojat“ ir britų „Brighton Bears“ komandose.

VIDEO: Dennis Rodman Highlights and Mixtape - Old School

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius