Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 13

Rolandas Jarutis šalinamas nuo „Azovmaš“ vyriausiojo trenerio pareigų

Rolandas Jarutis šalinamas nuo Mariupolio „Azovmaš“ vyriausiojo trenerio pareigų, o klubo vadovas kalba apie šviesią klubo ateitį.
Rolandas Jarutis
Rolandas Jarutis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Rolandas Jarutis

Tiesa, 34 metų lietuvis liks „Azovmaš“ klube ir užims sporto direktoriaus pareigas.

R.Jarutis „Azovmaš“ vyr. treneriu tapo tik šį sezoną. VTB Vieningoje lygoje komanda pateko į finalinį ketvertą, tačiau ten patyrė du pralaimėjimus. Tik pusmetį treneriu dirbusiam R.Jaručiui pavyko pasižymėti tuo, jog du kartus jo auklėtiniams pavyko nugalėti Kauno „Žalgirį“.

Vis dėlto Ukrainos pirmenybėse „Azovmaš“ patyrė fiasko. Čempionų titulą gynę Mariupolio krepšininkai pasirodymą baigė jau ketvirtfinalyje.

„Šį sezoną komandoje buvo daug negatyvių dalykų, todėl atėjo laikas permainoms“, – spaudos konferencijoje kalbėjo „Azovmaš“ prezidentas Aleksandras Savčiukas.

„Mechanizmą, kurį sukūrėme prieš 10 metų, būtina modernizuoti. Tai liečia ir pagrindinę komandą, ir visą klubo sistemą. Restruktūrizuosime visą jaunimo ruošimo sistemą, – teigė prezidentas.

Kalbant apie pagrindinę komandą, ją kitam sezonui pradedame burti jau šiandien. Komandą, kuri kitąmet neabejotinai taps čempione ir pasieks dar neregėtas aukštumas. To labai tikimės, nes į komandą investuojame didelius pinigus ir dirbti kviečiame labai rimtus specialistus.

Į ateitį žiūrime labai optimistiškai. Darbus pradedame nuo naujojo vyriausiojo trenerio paieškų. Labai svarbu tai, kad garsūs Europos treneriai dega noru dirbti su mumis, taigi mes turime didelį pasirinkimą.

Mes aiškiai matome klaidas, kurios buvo padarytos. Pavyzdžiui, negali komandoje žaisti tiek daug amerikiečių... Buvo kaip buvo. Kaip sakiau, tos klaidos į naudą, nes iš jų pasimokėme. Kitąmet pamatysite visiškai atsinaujinusią komandą, dėl kurios tikrai nebus gėda. Kuri  nepralaiminės namuose ir kurios noras nugalėti nekels abejonių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius