Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 19 /19:45

Rusijos žiniasklaidos atleistas Iliasas Zouras vedė Kauno „Žalgirio“ treniruotę

Didžiulį atgarsį Lietuvoje sukėlęs Rusijos žiniasklaidos straipsnis apie Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio Iliaso Zouro atleidimą buvo melagingas. 15min.lt šaltiniai Kauno klube patvirtino, jog I.Zouras tęsia darbą.
Ilias Zouras
Iliasas Zouras. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

15min.lt šaltinių duomenimis, I.Zouras trečiadienį dirbo kaip įprasta – vedė rytinę ir vakarinę „Žalgirio“ treniruotes.

Klubo savininkas Vladimiras Romanovas „Sport 1“ televizijai patvirtino, jog graikas lieka savo poste, tačiau ekipą palieka jo asistentas Iliasas Kantzouris.

Apie I.Zouro atleidimą trečiadienio popietę pranešė ne geriausios reputacijos Rusijos internetinis portalas championat.ru. Straipsnyje tvirtinama, kad „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas atleido I.Zourą iš vyriausiojo komandos trenerio pareigų, o šį postą greičiausiai užims Lietuvos rinktinės strategas Kęstutis Kemzūra.

Lietuvos žiniasklaidoje šis pranešimas sukėlė tikrą audrą.

Nustebęs, jog gali tapti naujuoju „Žalgirio“ treneriu, buvo ir K.Kemzūra. „Kelintą valandą man reikia ateiti į treniruotę? – ATN.lt žurnalisto juokaudamas paklausė Lietuvos rinktinės treneris. – Niekas man nesiūlė treniruoti „Žalgirio“, apie tai nebuvo jokios kalbos.“

Tiesa, V.Romanovas jau kurį laiką viešai reiškia nepasitenkinimą I.Zouro darbu, kaltindamas krepšinio specialistą iš Graikijos dėl prasto komandos žaidimo sezono starte. Po sensacingos nesėkmės Kazachstano „Astana“ klubui „Žalgirio“ savininkas patarė I.Zourui „greičiau daryti išvadas, nes laiko nėra“, o po pralaimėjimo Eurolygos starte Maskvos CSKA ekipai kritikavo žaidėjų keitimus, juos vadindamas „nelogiškais“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius