Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 25

San Antonijaus „Spurs“ ekipa po dramatiškos pergalės išlieka absoliuti lyderė NBA (video)

San Antonijaus „Spurs“ krepšininkai tęsia pergalingą žygį šį sezoną NBA. Išvykoje žaisdami „Spurs“ per pratęsimą 113:109 palaužė Minesotos „Timberwolves“ ekipą ir iškovojo dvyliktą pergalę iš eilės. Iš viso klubo sąskaitoje – 13 pergalių ir 1 pralaimėjimas. Nugalėtojus į pergalę vedė keturiolika taškų ketvirtame kėlinyje surinkęs argentinietis Emanuelis Ginobili.
M.Ginobilis paskutinėse pergalingose rungtynėse pelnė 26 taškus
M.Ginobilis paskutinėse pergalingose rungtynėse pelnė 26 taškus. / „Scanpix“ nuotr.

Iš viso E.Ginobilis surinko 26 taškus, R.Jeffersonas 19 tšk., T.Parkeris – 18 tšk. Pralaimėjusių gretose išsiskyrė 32 taškus įmetęs ir 22 kamuolius atkovojęs D.Love‘as.

Į priekį šeimininkai įsiveržė jau pirmame kėlinyje ir nuo varžovų atitrūko 15 taškų. Iki ketvirto kėlinio „Timberwolves“ dominavo aikštelėje ir atrodė, kad rungtynių baigtis yra aiški. „Spurs“, padedami E.Ginobili, per paskutinę rungtynių dalį panaikino 21 taško skirtumą ir išplėšė pratęsimą.

„Aš maniau, kad neturime jokių šansų nugalėti. Atsilikome daugiau nei 20 taškų, mums nekrito metimai, trūko agresijos, vėliau ir jėgų. Vis dėlto mažais žingsneliais artėjome prie pergalės ir ją pasiekėme“, – sakė E.Ginobili. 

Su trylika pergalių ir vienu pralaimėjimu „Spurs“ pirmauja Vakarų konferencijoje, vos du pralaimėjimus patyręs Los Andželo „Lakers“ klubas yra antras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius