Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 14

Sandoris baigtas: „Pieno žvaigždės“ prasiskynė kelią į LKL čempionatą

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandos sirgaliai gali lengviau atsidusti. Jų komanda kitą sezoną pravers Lietuvos krepšinio lygos (LKL) duris. Tai ketvirtadienį tinklalapiui „BasketNews.lt“ patvirtino „Pieno žvaigždžių“ klubo vadovas Arūnas Burkevičius.
Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai šiemet žaidžia LKL
Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai šiemet žaidžia LKL / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mes dėl visko susitarę buvome jau seniai, tačiau tik dabar baigėme tvarkyti visus formalumus“, – pareiškė A.Burkevičius. Pasvaliečiai vietą LKL pirmenybėse įsigijo iš Vilniaus „Perlo“ klubo, tačiau sandorio vertės Burkevičius įvardyti nesiryžo.

Kartu su vieta LKL čempionate, Pasvalio klubas iš sostinės komandos įsigijo ir keletą krepšininkų. A.Burkevičius atskleidė, kad jų yra penki, tačiau lieka neaišku, ar jie kitą sezoną tikrai vilkės „Pieno žvaigždžių“ ekipos marškinėlius.

Krepšininkai kol kas nėra davę sutikimo keltis į Pasvalį, todėl „Pieno žvaigždžių“ ekipos vadovas nenorėjo atskleisti ir jų pavardžių.

A.Burkevičius kol kas negalėjo pasakyti ir 2011-2012 metų biudžeto: „Kol kas sunku pasakyti, nes pirmadienį dar kartą rinksimės ir visą tai svarstysime. Kiekvienas niuansas gali jį koreguoti. Galiu pasakyti tiek, jog tikrai nebūsime „biedni“, stovėsime aukščiau vidurio.“

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis pasvaliečiai puoselėja ambicingus planus surinkti milijoninį biudžetą.

Nors Pasvalio sporto arena labai sparčiai statoma bei jau uždengtas jos stogas, tačiau pasvaliečiai savo mieste rungtyniaujančios „Pieno žvaigždžių“ komandos nuo pirmųjų sezono rungtynių neišvys.

„Sezoną pradėsime ne Pasvalyje, o Vilniuje. Veikiausiai skolinsimės „Lietuvos ryto“ areną“, – teigė A.Burkevičius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius