Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 04

Šarai, kas tave sieja su Goda? „Gero vakaro visiems!“

Šaras, paklaustas apie savo santykius su ketvirtadienio rungtynes Kauno sporto halėje stebėjusia Goda Sabutyte, buvo nekalbus.
„Žalgiris" – „Panathinaikos"
„Žalgiris“ – „Panathinaikos“ / Eriko Ovčarenkos/15min.lt nuotr.

15 taškų į Kauno „Žalgirio“ krepšį įsūdęs Atėnų „Panathinaikos“ gynėjas Šarūnas Jasikevičius po ketvirtadienio varžybų atrodė linksmas ir atsipalaidavęs. Šaras žurnalistams prisipažino, jog jį labai nustebino „Žalgirio“ sirgalių entuziazmas ir aktyvus mėgstamos komandos palaikymas net pralaimint.

„Dabar jaučiuosi taip, lyg mes būtume pralaimėję. Šaunuoliai tie „Žalgirio“ gerbėjai. Rungtynių gale, kai Milaknis įmetė tritaškį, atrodė, jog jie Eurolygą laimėjo. Graikijoje į mus mestų viską, kas po ranka, jeigu toks rezultatas būtų“, – Kauno ekipos sirgaliams komplimentus bėrė Šaras.

– Dar kartą Halėje žaidei labai gerai. Kodėl?

– Praėjusią savaitę Sopote pavariau į minusą, tai reikėjo atsigriebti (šypsosi). Ten žaidžiau labai prastai, paskui savaitgalį Graikijos čempionate išvis nežaidžiau. Labai sunku savaitę sėdėti ir mąstyti apie ateinančias varžybas. O šiaip juk esu žaidimo du prieš du mėgėjas. Kadangi „Žalgiris“ po krepšiu visados turėdavo labai aukštus žmones, nuolat turiu šansą mesti laisvas. Šiandien mes daugiau nieko ir nedarėme, kaip tik žaidėme du prieš du.

– Ar negaila „Žalgirio“?

– Negaila, juk žaidžiu „Panathinaikos“. Juk ir mums šios varžybos buvo labai svarbios kovojant dėl pirmos vietos. Jūs mano sentimentus žinote. Aš čia gimiau ir užaugau, tad esu didelis „Žalgirio“ gerbėjas. Kai Graikijoje po varžybų grįžtu namo, visada puolu prie interneto ir žiūriu, kaip sekasi „Žalgiriui“. Reikia tikėtis, kad atsiras žmonių, kurie „Žalgiriui“ padės ne tik žodžiais, bet ir pinigine.

– Kokie santykiai tave sieja su Goda?

– Gero vakaro visiems!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius