Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 18

Šarūnas Jasikevičius norėtų ir toliau rungtyniauti Turkijoje

Šarūnas Jasikevičius sezoną pradėjo be komandos, o savo vertei pakelti bei susigrąžinti formą buvo grįžęs į Vilniaus „Lietuvos rytą“, tačiau viskas baigėsi tuo, kad po 2010-2011 m. sezono „auksiniu berniuku“ anksčiau vadintas atakų organizatorius papildė savo trofėjų kolekciją Turkijos čempionų titulu.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius apie savo ateitį su „Fenerbahce Ulker“ vadovais dar nekalbėjo. / Aliaus Koroliovo/15min.lt nuotr.

35-erių įžaidėjas po triumfo pripažino, kad norėtų tęsti karjerą „Fenerbahce Ulker“ gretose. Tiesa, anksčiau Lietuvos dienraštis informavo, jog Turkijos čempionai nelinkę pratęsti sutarties su patyrusiu lietuviu.

„Norėčiau padėti tobulėti Turkijos krepšiniui, tačiau apie ateitį su klubo vadovais dar nekalbėjau“, – užsienio žiniasklaidai sakė Š.Jasikevičius.

Geriausias įžaidėjas Lietuvoje taip pat džiaugėsi nauju apdovanojimu savo kolekcijoje. Anot Š.Jasikevičiaus, kiekvienas laimėjimas yra labai malonus.

„Laimėjau daug titulų, bet kiekvienas iš jų yra kažkuo ypatingas. Atidaviau visas jėgas ir stengiausi būti naudingas komandai. Finalo serijos metu atmosfera buvo tiesiog puiki. Prie to buvau pripratęs Graikijoje“, – finalo seriją apibendrino Š.Jasikevičius.

Po sezono „Fenerbahce Ulker“ turėtų palikti ir kitas lietuvis Darjušas Lavrinovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius