Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 02

Sauliaus Štombergo mintys apie varžybas su Miuncheno „Bayern“ vaizdo reportaže

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas namuose Eurolygos „Top 16“ etape susitiks su vokiečių Miuncheno „Bayern“ krepšininkais.
Saulius Štombergas
Saulius Štombergas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šios varžybos bus pirmosios Kauno komandai šiais metais. Po itin skaudaus pralaimėjimo LKL rungtynėse su Vilniaus „Lietuvos Rytui“, „žalgiriečiai“ namuose pradės kovą Eurolygos „Top 16“ etape. Treneris Saulius Štombergas prieš vakarinę treniruotę pasidalino savo mintimis apie artėjantį mačą.

„Laukia svarbios rungtynės su varžovu, kuris demonstruoja solidų žaidimą. Visi žinome, kas treniruoja „Bayern“ komandai – žymus treneris Svetislavas Pesičius. Nors jie į „Top 16“ etapą pateko paskutinių rungtynių metu, bet statistiniai rodikliai rodo ką kitą – tai komanda, kuri pagal pelnomus taškus, atkovotus kamuolius, klaidas mūsų grupėje rikiuojasi po Madrido „Real“.

Tai yra stipri komanda ir laukia svarbios ir rimtos rungtynės, kurioms, norint laimėti, turime būti nusiteikę. Tai mums yra svarbu, žinant, kad tai yra pirmosios rungtynės ir žaidžiame namuose. Žiūrint į ateitį, reikia kautis ir bus tikrai nelengva“, – teigė treneris.

– Šventiniu laikotarpiu žaidėjai treniravosi ar ilsėjosi?

– Buvo ir poilsio, ir treniruočių. Pataisėme, kas kėlė problemų, tiek gynyboje, tiek puolime. Esame pilnu pajėgumu pasiruošę žaisti ir laimėti.

– Ar keičia žaidimo planą tai, kad varžovų gretose greičiausiai nerungtyniaus Nihadas Djedovičius?

– Taip, jie turi savo praradimų, mes irgi būsime nepilnos sudėties – nežais Martynas Pocius, Siimas-Sanderis Vene, Mindaugas Kupšas. Į tai mes nežiūrime. Turime tai, ką turime ir žygiuojame į priekį su tais žaidėjais, kurie yra pasiruošę ir kausis iš visų jėgų.

– Kaip vertinate „Žalgirio“ šansus „Top 16“ etape?

– Daug kas priklauso nuo to, kaip stengsimės ir kovosime. Bus sunku, nesame favoritai ir tikrai mums niekas neprognozuoja laurų ir patekimo į aštuntuką. Tačiau tai ir yra vienas iš mūsų tikslų – patekti tarp aštuonių stipriausių ekipų ir visiems parodyti, kaip mes galime žaisti ir kaip gerėja žaidimas. Mums reikia dar daug pasitempti, kad ten patektume.

Žiūrėkite S.Štombergo interviu vaizdo reportaže:

VIDEO: Sauliaus Štombergo interviu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius