2014 02 12

Saulius Štombergas prieš rungtynes su „Partizan“: „Be Kšištofo lengva nebus“

Ketvirtadienį namų arenoje Kauno „Žalgiris“ sieks pirmosios savo pergalės Eurolygos „Top 16“ varžybų F grupėje. Čia kauniečiai susirems su Belgrado „Partizan“.
Saulius Štombergas
Saulius Štombergas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Varžovai atvažiuoja nepilnos sudėties, jie turi daug traumuotų žaidėjų. Priešininkas parankus mums. Komandoje daug jaunų krepšininkų, dėl to ekipa žaidžia nestabiliai. Yra keturi pagrindiniai žaidėjai, kurie individualiai labai stiprūs, moka sukurti daug gerų situacijų. Mūsų uždavinys bus neleisti jiems gerai pasirodyti ir pasiimti pirmą pergalę,“ – apie varžovą sakė komandos treneris Saulius Štombergas.

Treneris mano, kad Belgrado ekipa į antrąjį Eurolygos etapą prasibrovė tik kovingumo dėka. Svečių komandos pranašumas – ūgis. Žalgiriečiai po krepšiu centimetrais nusileidžia, todėl svečiai gali mėginti šį pranašumą išnaudoti.

Kaip kauniečių privalumą treneris įvardino greitą žaidimą, sakydamas, kad Justino Dentmono greitis ir Šarūno Jasikevičiaus patirtis gali labai praversti.

„Žinote, kokia mūsų klubo situacija. Klubo vadovai stengiasi tą situaciją sutvarkyti ir padaryti, kad būtų geriau. Prarasti patyrusį žaidėją, kuris naudos duoda ne tik per rungtynes, bet ir per treniruotes, ne taip jau ir lengva“, - apie K.Lavrinovčiaus išvykimą kalbėjo S.Štombergas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius