-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 25

Scottie Pippenas: „Niekad nesakiau, kad LeBronas Jamesas geresnis už Michaelą Jordaną“

„Mano teiginiai apie LeBroną ir Michaelą buvo neteisingai interpretuoti. Santykiai su Michaelu Jordanu yra puikūs, tad nėra, ko nerimauti“, – teigė buvusi „Bulls“ žvaigždė Scottie Pippenas.
Michaelas Jordanas (kairėje) ir Scottie Pippenas
Michaelas Jordanas (kairėje) ir Scottie Pippenas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Gegužės mėnesį pasaulio žiniasklaidą apskriejo S.Pippeno frazė, jog jis manąs, kad „Heat“ lyderis LeBronas Jamesas yra geresnis krepšininkas nei jo buvęs komandos draugas M.Jordanas.

„Aš tik pabrėžiau, kad LeBronas turi galimybių tapti geriausiu krepšininku, tačiau neišaukštinau jo ir nežeminau Michaelo pasiekimų“, – gynėsi S.Pippenas.

Anot jo, visi supranta, kas yra M.Jordanas.

„Manau, spauda tiesiog panoro iš to padaryti sensaciją. Michaelas yra didžiausias profesionalas, kuris ligšiol yra žaidęs krepšinį. Mano žodžius tiesiog iškraipė“, – kalbėjo buvęs „Bulls“ krepšininkas.

S.Pipenas, kuriam pavyko su M.Jordanu šešiskart triumfuoti NBA pirmenybėse patvirtino, kad L.Jameso atletiškumas bei asmeninės lyderio savybės gali jį iškelti iki M.Jordano aukštumų, tačiau MJ visada išliks nepamirštamas.

Krepšinio šlovės muziejaus laureatas S.Pippenas teigė, jog po jo iškraipytų žodžių keliskart bendravo su M.Jordanu, tačiau pastarasis nėra įsižeidęs ar supykęs ant buvusio bendražygio.

„Esame ir liksime puikūs draugai. Manau visi supranta, kad tai tėra žiniasklaidos išpūstas burbulas. Visi žinome, kurie dalykai gyvenime yra svarbūs, o kurie ne. Į klaidingą informaciją nekreipiu dėmesio. Tai supranta ir mano aplinka, ir „Bulls“ organizacija, kurią reprezentavau“, – kalbėjo S.Pippenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius