Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 25

Serbijoje sukritikuotas teisėjas grasino paleisti kulką į kaktą

Serbijoje teisėjų kritika gali kainuoti gyvybę. Po Serbijos krepšinio lygos rungtynių tarp Železniko FMP ir Valevo „Vujic Metalac“ komandų šios ekipos prezidentas Duško Dukanovičius iš vieno mačo arbitrų sulaukė dar negirdėtų grasinimų.
Krepšinio kamuolys
Krepšinio rungtynės Serbijoje baigėsi grasinimais / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Kulka Serbija

Po „Vujic Metalac“ klubo pralaimėjimo (65:71) komandos savininkas nutarė išreikšti savo nuomonę apie, anot jo, tragišką arbitrų darbą ir įsivėlė į žodinį konfliktą. Jis baigėsi tuo, kad mačo teisėjas Miloradas Milojkovičius D.Dukanovičiui pagrasino paleisiąs kulką į kaktą.
 

„Pasakiau, kad dėl tokio darbo jam turėtų būti gėda, o šis supyko ir rėžė, jog iš pradžių šaunamuoju ginklu pašaus abi mano kojas, o vėliau gausiu ir kulką į kaktą“, – tvirtino „Vujic Metalac“ ekipos atstovas.

Tuo tarpu M.Milojkovičius tikino, kad D.Dukanovičius jį išprovokavo prikalbėjęs daugybę negražių dalykų apie jo mamą: „Visi kaltinimai – absurdiški. Tai galėtų paliūdyti abiejų komandų žaidėjai. Po rungtynių „Vujic Metalac“ komandos savininkas ėmė mane įžeidinėti, negailėjo baisių žodžių apie mano mamą. Prašiau jo visa tai baigti, tačiau jis nenustojo ir rėžiau jam savo atsaką. Bet kokiu atveju mirtimi jam negrasinau.“

Antrajame Serbijos čempionato etape „Vujic Metalac“ klubas pasiekė vos vieną pergalę iš dešimties ir rikiuojasi turnyro lentelės pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius