Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 08

Sergejus Jovaiša apie LKL seriją dėl bronzos: „Tampymasis, kurio pabaiga bus liūdna abiem klubams“

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) kova dėl bronzos medalių yra mažai kam įdomi ir tikrai labai nuspėjama – tuo yra įsitikinęs garsus praeityje Kauno „Žalgirio“ žaidėjas, krepšinio specialistas ir Seimo narys Sergejus Jovaiša. „Kokios gali būti varžybos, jei jos abiem klubams yra kaip didelė našta – krepšininkai žaidžia, bet visi žino, kuo viskas baigsis. Net ir sekmadienį niekaip nesitikėjo, kad gali kažkas netikėto įvykti. Liūdnas tas mačas dėl bronzos“, – juokdamasis aiškino S.Jovaiša.
Sergejus Jovaiša
Sergejus Jovaiša

Sekmadienį vykusiose antrosiose serijos dėl LKL bronzos apdovanojimų rungtynėse svečiuose kovojęs Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir vėl džiaugėsi pergale prieš Prienų „TonyBet“ 80:78 (15:21, 29:11, 19:16, 17:30) bei dabar jau pirmauja bendru rezultatu 2:0.

Tačiau šįkart mačas buvo kur kas atkaklesnis nei pirmoji serijos kova. Pirmoje ekipų akistatoje lauktos intrigos nebuvo: ketvirtadienį Vilniuje 95:66 laimėjo „Lietuvos rytas“.

„Juk akivaizdžiai matyti, apie ką ir kalbėjo per priverstinę pertrauką „TonyBet“ treneris Virginijus Šeškus, – komanda buvo atostogose. Kai žaidėjai sugrįžta po jų, nėra tų ryšių, kurie būna visą laiką treniruojantis, padidėja klaidų skaičius ir suprastėja gynyba. Taip ir buvo antrame mače – jau kėlinio viduryje prieniškiai buvo padarę 17 klaidų. O rungtynės parodė, kad krepšininkai nėra susižaidę ir turi bėdų žaidžiant vienas prieš vieną ar du prieš du. Pasigedau ir mėgstamos „TonyBet“ veiklos – bandymo ištampyti varžovo gynybą ir taikliai mesti iš toli“, – Prienų ekipos problemas kovoje su „Lietuvos rytu“ dėliojo krepšinio specialistas.

S.Jovaiša tikino, kad jau galima galvoti apie serijos pabaigą – trečiadienį, greičiausiai, įvyks paskutinis šios LKL serijos mačas Vilniuje.

„Supraskite, dar šios dienos netikėta pergalė „TonyBet“ suteiktų bent mažų postūmių treniruotis, bandyti įgauti prarastą sportinę formą. Dabar viskas aišku ir paprasta – kam žaisti, kai niekam nereikia to žaidimo. Ir mažai kam reikia pergalių. Net ir sirgaliams neįdomu. Šis faktorius yra skaudžiausias – sirgaliai yra „atšalę“ nuo kovos dėl bronzos.

Blogiausia, kad pasibaigus LKL serijai dėl trečiosios vietos nebus patenkintų – „Lietuvos rytui“ tai per mažas pasiekimas LKL, „TonyBet“ sezono metu tikrai nesvajojo apie ketvirtąją vietą turnyre. Žodžiu, šis mačas dėl bronzos nepadarys nieko laimingu. Visi liks liūdni ir nepatenkinti“, – konstatavo S.Jovaiša.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius