Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 17

„Šiauliai“ įveikė Valdemaro Chomičiaus vadovaujamą „Dnipro“ ekipą

Į uostamiestį atvažiavusi „Šiaulių“ komanda 71:61 (16:21, 28:19, 13:11, 14:10) įveikė pajūryje stovyklaujančią „Dnipro“ ekipą.
Mažojo LKL finalo akimirkos
Mažojo LKL finalo akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šiauliečiai sunkiai įsibėgėjo, bet dėl kibios gynybos perėmė iniciatyvą ir jos nebeišleido iš rankų iki pat finalinės sirenos.

Olimpinio čempiono Valdemaro Chomičiaus komandai didžiausia mįsle tapo puolėjas Vytautas Šulskis, kuris per 13,5 minutės pelnė 19 taškų. „Šiaulių“ lyderio vaidmens ėmęsis krepšininkas pataikė 7/9 dvitaškių, 1/4 tritaškių, 2/2 baudas ir surinko 22 naudingumo balus.

„Šiaulių“ ekipa šiame mače pavyzdingai gynėsi (perėmė 15 kamuolių) ir dalijosi kamuoliu (atliktas 21 rezultatyvus perdavimas), bet 24:36 pralaimėjo kovą dėl atšokusio kamuolio. Vėl prasta diena buvo šiauliečių snaiperiams – pataikyti tik 4 tritaškiai iš 23. Pergalę aptemdė Chriso Cooperio patirta trauma – nė 10 minučių nesužaidęs amerikietis „centras“ nikstelėjo čiurną.

„Pergalė išties nudžiugino. Vyrai puikiai padirbėjo gynyboje – perėmėme daug kamuolių, privertėme juos klysti. Neramina tik prastokas pataikymo procentas ir kova dėl atšokusio kamuolio. Ar smarkiai susižeidė Chrisas Cooperis, paaiškės atlikus tyrimus“, – sakė „Šiaulių“ treneris Gediminas Petrauskas.

„Šiauliams“ taškų pelnė: V.Šulskis 19 (7/9 dvit.), D.Pakamanis (3 rez. perd.) 9, E.Žukauskas ir R.Giedraitis (4 rez. perd.) po 8, J.Jucikas 6, D.Needhamas 5 (9 rez. perd., 5 per. kam.), M.Kumpys, J.Dillardas (3 rez. perd.), Ch.Cooperis ir I.Ramašauskas po 4;
„Dnipro“: V.Koreniukas 14, M.Balašovas 11, S.Temofejenka 9, D.Ivanovas 8.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius