Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 13

„Šiaulių“ treneris Gediminas Petrauskas: „Esame gilioje duobėje“

Penkių pralaimėjimų seriją mače su „Šiaulių“ klubu nutraukusi Panevėžio „Lietkabelio“ ekipa išlipo iš paskutinės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) turnyrinės lentelės pozicijos.
Gediminas Petrauskas
Gediminas Petrauskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Po sėkmingai susiklosčiusio mačo vyriausiasis panevėžiečių treneris Algirdas Brazys teigė, jog pergalė svarbesnė dėl psichologinės atmosferos klube, o ne dėl galimybės kilti aukščiau LKL klubų rikiuotėje.

„Tai yra labai svarbi pergalė. Ne tik dėl turnyrinės lentelės, bet ir kalbant apie krepšininkų psichologiją. Pralaužėme ledus BBL čempionate, tikimės, kad dabar tas pats įvyks ir LKL pirmenybėse“, – laimėjimu džiaugėsi „Lietkabelio“ treneris.

Šiandien vyrai labai gerai kovojo. Kai kurie žaidėjai gauna labai didžiulį krūvį ir, atvirai kalbant, galbūt kartais per mažai pasitikime jaunais žaidėjais. Tiesa, didelį indėlį į pergalę įnešė Žygimantas Šimonis, tačiau tokiose rungtynėse yra pavojinga eksperimentuoti su jaunimu“,  – pridūrė A.Brazys.

„Šiaulių“ komandai vadovavęs Gediminas Petrauskas po mačo neslėpė nusivylimo. Ketvirtojo kėlinio antrojoje pusėje jo ekipa turėjo 12 taškų deficitą, kurį besibaigiant rungtynių laikui ištirpdė iki 2 taškų, tačiau perlaužti rungtynių eigos nepavyko.

„Rungtynes pralaimėjome dar prieš tas klaideles mačo pabaigoje. Likus keletai minučių, turėjome dviženklį deficitą,  o norint laimėti reikia visą rungtynių laiką žaisti nuosekliai. Vis nerandame savo žaidimo ir esame gilioje duobėje“, – konstatavo jau šeštąjį pralaimėjimą LKL čempionate patyrusios ekipos treneris.

Saulės miesto klubo strategas paprašytas pakomentuoti pralaimėjimo Panevėžyje priežastis vardijo įvairias problemas, tarp kurių išryškėjo komandinio žaidimo „Šiaulių“ klube trūkumas.

„Didžiausi pralaimėjimo kaltininkai emocijos ir prastas tarpusavio supratimas. Net nematęs protokolo, galiu pasakyti, kad rezultatyvių perdavimų grafoje mes nespindime, tai yra viena iš didelių problemų“, – „SportoTV.lt“ kalbėjo G.Petrauskas.

VIDEO: Gediminas Petrauskas ir Algirdas Brazys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius