Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 16

Simas Jasaitis: „Žaidėme labai blogai, bet mums pasisekė“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa vos išvengė sensacingos nesėkmės Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito diviziono ketvirtfinalio rungtynėse. Namuose rungtyniavę sostinės krepšininkai po dramatiškos kovos 90:89 palaužė penktąją vietą reguliariajame sezone užėmusią Šiaulių „Šiaulių“ komandą.
Simas Jasaitis
Simas Jasaitis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Pergalingą metimą pateikęs Simas Jasaitis tvirtino, kad visa ekipa rungtyniavo prastai, o prie pergalės gerokai prisidėjo ir sėkmės faktorius.

„Laimėjome, bet žaidėme blogai. Neįvykdėme trenerio plano, ypatingai gindamiesi. Padarėme labai daug klaidų, varžovai perėmė daug kamuolių. Žaidėme blogai, nes neįvykdėme trenerio nurodymų. Manau, kad šiandien mums pasisekė. Pabaiga buvo laimės dalykas. Žinoma, geriau laimėti žaidžiant blogai nei pralaimėti rungtyniaujant puikiai“, – kalbėjo puolėjas.

BBL vicečempionų vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius džiaugėsi sėkmingu Artūro Jomanto žaidimu ir iškovota pergale.

„Nesužaidė taip, kaip daro įprastai Martynas Gecevičius, D.J.Strawberry, Bradas Newley. Manau, kad svečiams pabėgti į priekį neleido tik sėkmingas A.Jomanto žaidimas. Labai gerai laimėti mačą tokiu būdu ir nesvarbu, kokiu skirtumu, nes serijoje žaidžiama ne dėl skirtumo, o iki dviejų pergalių. Tikiuosi, kad žaisime daug geriau. Dabar rungtyniaujame be įžaidėjų, todėl treniruotėse dirbame sunkiau, kad užkamšytume šią spragą. Galbūt tai atsiliepė žaidimui“, – svarstė serbas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius