-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 05 17

Sireika: papildomas adrenalinas „Žalgiriui“ į naudą

Prieš penktąsias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos rungtynes bronzos medalių laimėtojos „Šiaulių“ komandos strategas Antanas Sireika nebuvo linkęs nurašyti „Žalgirio“. „Kuo komandai sunkiau, tuo geriau“, – dar kartą pakartojo savo legendinę frazę krepšinio specialistas.
Antanas Sireika
A.Sireika nelinkęs nuvertinti be trenerių likusio Kauno „Žalgirio“. / Mindaugo Kašalyno nuotr.

„Mano nuomone, svarbiausia, kad komanda paruošta, žaidėjai – geros sportinės formos. Visi stresai ir sukrėtimai tokioje situacijoje veikia teigiamai“, – 15min.lt sakė A.Sireika. – Kuo sunkiau komandai, tuo geriau. Nieko naujo čia nepasakysi.“

Praėjusį savaitgalį su ištikimiausiais sirgaliais ir rėmėjais sezoną baigusių šiauliečių strategas tikino, kad žaidimas be trenerių krepšininkus savotiškai įpareigoja.

„Visa atsakomybės našta tenka žaidėjams. Kiekvienas iš jų tampa atsakingas už veiksmus aikštėje. Tokiomis aplinkybėmis tai išbandymas. Ar žaidėjas skystas, ar, kaip sakau, vyras. Aš tikiu visais žaidėjais“, – kalbėjo LKL bronzos laimėtojas.

„Žaidėjai visų pirma yra žmonės. Tai pasakytina ir apie jų ambicijas, kurias reikia apginti. Papildomas adrenalinas sporte visuomet atneša daug naudos“, – tikino A.Sireika.

Buvęs „Žalgirio“ ir Lietuvos vyrų rinktinės treneris tvirtino, kad šio sezono finalo serija bus įtempta iki pačios pabaigos: „Nugalėtojas paaiškės tik septintose rungtynėse.“

Šiandien vakare „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ komands žais penktąsias finalo serijos rungtynes. Serijoje iki keturių pergalių lygu – 2:2. Rungtynes nuo 19.10 val. gyvai sekite ir komentuokite portale 15min.lt.

Taip pat skaitykite:

Jovaiša: geresnius šansus LKL finale turi „Lietuvos ryto“ komanda

„Žalgirį“ mūšiui Vilniuje ruošė Šalenga ir Brownas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius