-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 03 16

Šiškauskas: man garbė būti tarp Eurolygos geriausiųjų

Maskvos CSKA puolėjas Ramūnas Šiškauskas sulaukė Eurolygos gerbėjų bei specialistų įvertinimo. Lietuvis su Šarūnu Jasikevičiumi pateko į simbolinę praėjusio dešimtmečio komandą.
Žalgiris prieš CSKA
R.Šiškauskas išrinktas į Eurolygos simbolinę dešimtmečio komandą. / T.Tumalovičiaus/reporteris.com nuotr.

31 metų 196 cm ūgio krepšininkas pripažino, kad jam didelė garbė būti tarp geriausių Eurolygos žaidėjų: „Man didelė garbė. Džiaugiuosi, kad sulaukiau tokio įvertinimo. Manau, kiekvienas norėjo patekti į šią simbolinę komandą. Sulaukęs galutinių rezultatų tikrai nudžiugau.“

Praėjusį dešimtmetį R.Šiškauskas du kartus tapo Eurolygos čempionu ir kartą buvo pripažintas naudingiausiu turnyro žaidėju. Tiesa, patyręs puolėjas negalėjo išskirti vieno pačio maloniausio sezono.

„Praėjusiame dešimtmetyje buvo ne vienas geras sezonas. Įsimintiniausi metai buvo „Panathinaikos“ ir CSKA ekipose. Su graikais iškovojau tris, o su rusais – du titulus. Vis dėlto negaliu išskirti vieno sezono, nes buvo daug džiugių akimirkų“, – tvirtino R.Šiškauskas.

Lietuviui nedaug trūksta ir iki to, kad trofėjų lentyną papildytų dar vienas Eurolygos nugalėtojo titulas. Ketvirtfinalyje CSKA susitiks su Vitorijos „Caja Laboral“ komanda. Peržengus baskų barjerą, finalo ketverte nugalėtoju gali tapti bet kuris klubas, todėl dar vienas titulas būtų ranka pasiekiamas.

„Išaušo svarbiausių kovų metas tiek Eurolygoje, tiek Rusijos čempionate. Laukia sunki Eurolygos ketvirtfinalio serija, tačiau padarysime viską, kad patektume į finalo ketvertą. Tikiuosi, kad išvengsime traumų. Viskas paaiškės jau labai greitai. Mano nuomone, Paryžiuje žais „Barcelona“, „Olympiacos“ ir „Maccabi“, – pasakojo R.Šiškauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius