Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 18

Šiškauskui atsinaujino trauma (video)

Ramūnas Šiškauskas sekmadienio rungtynėse su Kazanės „Uniks“ aikštėje praleido vos 2 su puse minutės ir vėliau visam mačui sėdo ant atsarginių žaidėjų suolo. Kaip paaiškėjo vėliau, treneris Jevgenijus Pašutinas taip pasielgė dėl dviejų priežasčių.
R.Šiškauskas surinko 33 naudingumo balus
R.Šiškauskas paskutinėse Eurolygos rungtynėse surinko 33 naudingumo balus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

J.Pašutinui dar prieš rungtynes gydytojai rekomendavo neleisti R.Šiškauskui žaisti, tačiau šis išbėgo į starto penketą. Gavęs dvi pražangas lietuvis visam laikui atsisėdo ant suolelio.

Be vieno lyderių likę maskviečiai patyrė pirmą nesėkmę Rusijos čempionate, nusileisdami 88:94. Šeštadienį per CSKA treniruotę R.Šiškauskui komandos draugas Dimitrijus Sokolovas netyčia trinktelėjo per kairę ranką. Lietuvis jautė skausmą ir sekmadienį.

Dėl tos pačios traumos sausio pradžioje R.Šiškauskas jau nerungtyniavo savaitę ir praleido vienas Eurolygos rungtynes. Dešimtajame ture grįžęs į aikštę, lietuvis su Ricky Rubio buvo išrinkti naudingiausiais savaitės Eurolygos žaidėjais.

R.Šiškauskas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelno 13,9 taško, atkovoja 3,8 kamuolio ir atlieka 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

VIDEO: Euroleague 2010 - Week 10 - Top 10 Plays - MVP Ramunas Siskauskas CSKA and Ricky Rubio FC Barcelona

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius