Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 20

Skolose skęstantis Panevėžio „Techaso“ krepšinio klubas pakeitė savininkus

Panevėžio „Techaso“ savininkas Darius Gaudiešius nusprendė atsisakyti krepšinio rėmimo veiklos ir perleisti klubą kitiems savininkams.
Gintaras Leonavičius ir „Techaso“ žaidėjai
„Techaso“ vyr. treneris Gintaras Leonavičius / Alfredo Pliadžio nuotr.

Beveik du mėnesius trukę juridiniai klubo perleidimo darbai baigėsi vėlų trečiadienio vakarą. Naujais klubo savininkais tapo Algirdas Kriščiūnas, Kazimieras Antanynas ir Antanas Kazys Liorentas.

Pats verslininkas teigė, kad tikrąsias apsisprendimo neberemti krepšinio priežastis išdėstys ateityje specialiai šiam klausimui skirtoje konferencijoje.

Prieš ketverius metus savo asmeniniais pinigais išgelbėjęs Panevėžio klubą nuo bankroto, verslininkas teigė tikėjęsis didesnio visuomenės, krepšinio specialistų ir vietos savivaldos palaikymo.

„Pasirodo, kad pasiaukojimo niekam nereikia. Pasiteisina sena tiesa, kad esi geras tol, kol laikai atvėręs kišenę. Tokio nesąžiningumo ir niekšiško elgesio, su kuriuo susidūriau remdamas Panevėžio krepšinį, nesu matęs nei gyvenime, nei verslo pasaulyje. Norėjau būti geras, o ir dabar manau, kad dariau gerus darbus, tačiau kelių asmenų intrigų dėka esu verčiamas niekšu“, – sakė D.Gaudiešius.

D.Gaudiešius sakė, kad nuo šiol koncentruos visą savo dėmesį ir energiją į kompanijos verslo plėtrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius