Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 31

Sunkią traumą patyręs Derrickas Rose‘as jau pluša „Bulls“ treniruotėse

NBA žvaigždės Derricko Rose'o sugrįžimo dar teks šiek tiek palaukti, tačiau krepšininkas viliasi pralenkti laiką ir jau vasario mėnesį pasirodyti aikštėje.
Derrickas Rose'as
Derrickas Rose'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sunkią traumą gegužės mėnesį patyręs Čikagos „Bulls“ ekipos lyderis su komandos draugais jau pluša treniruotėse. 191 cm ūgio įžaidėjas treniruotėse atlieka lengviausius pratimus, tačiau kontaktinio krepšinio žaisti negali.

D.Rose'as treniruojasi dvi savaites, o gerbėjai su nekantrumu laukia jų dievaičio sugrįžimo. Tiesa, to dar teks šiek tiek palaukti. 

„Bulls“ atstovai viliasi, kad D.Rose‘as į aikštelę išbėgs po vasario viduryje įvyksiančio NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio.

„Kiekvieną savaitę jis žengia po nedidelį žingsnelį į priekį. Jo laukia ilgas kelias, bet esame patenkinti, kaip jis sveiksta. Derrickui jau leidžiama atlikti vis daugiau krepšinio elementų“, – teigė „Bulls“ strategas Tomo Thibodeau. 

D.Rose'as praėjusio sezono pabaigoje trūko kelio raiščiai. Paprastai tokios traumos reabilitacija trunka apie 12 mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius