-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 27

Sustabdyti Bryanto Sakramente nepajėgė net trauma (video)

Kobe Bryantas pelnė 38 taškus, o jo vedama Los Andželo „Lakers“ iškovojo sunkią pergalę. Philo Jacksono auklėtiniai šeštadienį svečiuose po dviejų pratęsimų 112:103 (28:31, 27:26, 23:21, 16:16, 7:7, 11:2) palaužė Sakramento „Kings“ krepšininkus.
K.Bryantas nugalėtojams pelnė 38 taškus
K.Bryantas nugalėtojams pelnė 38 taškus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Iki ketvirto kėlinio pabaigos likus minutei Omri Casspi įdėjo kamuolį į krepšį ir išlygino rezultatą (94:94). Per likusį laiką abiem ekipoms pasižymėti nepavyko, nors turėjo po tris progas.

Pirmo pratęsimo metu į priekį šovė aikštės šeimininkai ir spurtuodami 7:0 nutolo – 101:94. Vis dėlto tuomet tris taškus iš eilės pelnė Pau Gasolis, dvitaškį pridėjo Bryantas ir „Kings“ persvara ištirpo iki 2 taškų (99:101).

Likus 19 sekundžių Sakramento ekipos lyderis Tyreke‘as Evansas turėjo šansą padidinti savo ekipos pranašumą iki 4 taškų, tačiau jo metimas skriejo pro šalį.

Paskutinės „Lakers“ atakos metu K.Bryantas nepataikė iš toli, kamuolį atkovojo D.Fisheris, bet ir jo metimas skriejo pro šalį, tačiau likus 0,4 sekundės kamuolį pataisė P.Gasolis ir komandos privalėjo žaisti dar vieną pratęsimą.

Antrojo pratęsimo metu pranašesni buvo svečiai iš Los Andželo. Jie ir šventė pergalę. „Lakers“ lyderis K.Bryantas dar kartą įrodė, jog jo sustabdyti negali niekas, net ir trauma. K.Bryantas rungtyniavo nepaisydamas dešinės rankos piršto lūžio bei alkūnės skausmų.

Amerikietis aikštėje praleido 51 minutę, įmetė 38 taškus (12/22 dvitaškių, 4/8 tritaškių, 2/2 baudų), sugriebė 7 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė 4 kamuolius, 5 kartus prasiženė bei padarė 4 klaidas.

„Nepaisydamas traumos, turėjau išlikti aktyvus, nors dėl alkūnės ir piršto skausmų tai padaryti buvo sunku. Taip pat turėjau daugiau atakuoti arčiau krepšio“, – kalbėjo mačo didvyris.

„Lakers“: Kobe Bryantas 38, Pau Gasolis 24 (11 atk. kam.), Shannonas Brownas 15, Lamaras Odomas 13 (15 atk. kam.), Derickas Fisheris 11.

„Kings“ Beno Udrihas 23, Tyreke‘as Evansas 18, Donte‘as Greene‘as 16, Omri Casspi 15.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius