Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 26

Tarp kandidatų treniruoti CSKA – ir Jonas Kazlauskas

Duško Vujoševičiaus paslaugų atsisakęs Maskvos CSKA klubas, kuriam atstovauja Ramūnas Šiškauskas, ieško naujo vyriausiojo trenerio. Rusijos spaudos žiniomis, prie Rusijos čempionų vairo pretenduoja stoti 51 metų Panagiotis Giannakis, 58 metų Božidaras Maljkovičius bei 54 metų Jonas Kazlauskas.
Jonas Kazlauskas šiuo metu neturi kontrakto su jokiu krepšinio klubu
Jonas Kazlauskas šiuo metu neturi kontrakto su jokiu krepšinio klubu. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lietuvis nuo 2009 metų vadovavo Graikijos vyrų rinktinei, tačiau po pasaulio čempionato šalies Krepšinio federacija nusprendė su juo kontrakto nepratęsti.

Serbas B.Maljkovičius be darbo yra nuo pat 2007 metų, kai pasitraukė iš Vitorijos „Tau Ceramica“ (dabar „Caja Laboral“, – red. past.) komandos vyriausiojo trenerio posto.

Graikas P.Giannakis praėjusį sezoną vadovavo Pirėjo „Olympiacos“ klubui ir su juo laimėjo Graikijos taurę, tapo šalies bei Eurolygos vicečempionu. Vis dėlto aukštus tikslus kėlę ekipos vadovai nusprendė šią vasarą nepratęsti sutarties su specialistu.

Basketnews.lt duomenimis, prieš pusantro mėnesio dėl prastų rezultatų atleidę Draženą Anzulovičių, Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo vadovai į komandą kvietė grįžti ne tik praėjusį sezoną jai vadovavusį Rimą Kurtinaitį, bet ir 2001–2004 metais prie ekipos vairo stovėjusį vieną geriausių šalies trenerių J.Kazlauską.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, Lietuvos čempionų klubo vadovai J.Kazlauskui pateikė pasiūlymą grįžti, tačiau strategas panoro didelių komandos sudėties permainų. 

J.Kazlauskas pageidavo, kad „Lietuvos ryto“ ekipa atsisveikintų su trimis krepšininkais ir į jų vietą būtų pakviesti trys kiti. Lietuvos čempionų komandos vadovybė su siūlomomis permainomis nesutiko ir derybos su nutrūko. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius