Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 06

Tauras Jogėla: „Dar sezono pradžioje žinojau, kad būsiu skolinamas“

Prieš dvi dienas į Kėdainių „Nevėžį“ iš Kauno „Žalgirio“ persikėlęs Tauras Jogėla jau spėjo sužaisti vienerias rungtynes naujoje komandoje. Tiesa, debiutas nebuvo sėkmingas. Krepšininkas per 13 minučių šešis kartus atakavo varžovų krepšį, tačiau liko su nuliu pelnytų taškų ir minus trimis naudingumo balais.
Tauras Jogėla
Tauras Jogėla / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pats krepšininkas pirmojo pasirodymo per daug nesureikšmino ir pabrėžė, kad po vienos treniruotės su nauja komanda stebuklų tikėtis neįmanoma.

„Labiausiai norėjau išvažiuoti dėl daugiau žaidybinio laiko. Komanda yra gera, treneris – geras. Daug negalvojau ir išvažiavau. Dar sezono pradžioje žinojau, kad būsiu skolinamas, todėl ir neturėjau galimybių pasireikšti. Bet iš tikrųjų esu patenkintas ten praleistu laiku. Norėčiau padėkoti treneriams už suteiktą galimybę“, – „Žinių radijo“ laidai „LKL dienoraštis“ sakė T.Jogėla.

Krepšininkas teigė nenorintis kalbėti apie šiam sezonui išsikeltus asmeninius tikslus ir tikino, kad svarbiausia geriau žaisti bei padėti laimėti komandai.

„Reikia daug dirbti ir tobulinti viską – tiek gynybą, tiek puolimą. Patikėkite, po pusės metų praleistų ant atsarginių suolo nėra taip lengva išbėgti į aikštelę ir ten praleisti po 20 ar 30 minučių. Kita vertus, kiekvienam krepšininkui norisi žaisti kuo daugiau“, – sakė T.Jogėla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius