Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 28

Technines pražangas lyg grybus po lietaus renkantis DeMarcusas Cousinsas praleis mačą su „Lakers“

Vienas geriausių šio sezono NBA lygos aukštaūgių, „Sacramento Kings“ puolėjas DeMarcusas Cousinsas, susilaukė sankcijų už savo veiksmus rungtynėse su „Houston Rockets“. Lyga krepšininkui skyrė vienerių rungtynių diskvalifikaciją ir 20 tūkst. JAV dolerių baudą.
DeMarcusas Cousinsas
DeMarcusas Cousinsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

23 metų 211 cm ūgio ketvirtą sezoną NBA lydoje leidžiantis D.Cousinsas mače su „Rockets“ smogė Patrickui Beverley į pilvą. Teisėjams skyrus antrą techninę pražangą, kuri tuo pat metu reiškė diskvalifikaciją, D.Cousinsas dar užsipuolė ir teisėjus.

Vienas „Kings“ lyderių šiame sezone jau iš viso yra surinkęs 15 techninių pražangų. Kai tik gaus dar vieną tuo pačiu jam bus „įteikta“ dar vieno mačo diskvalifikacija.

Nepaisant neprognozuojamo charakterio, D.Cousinsas šį sezoną žaidžia puikiai. Aukštaūgis renka po 22,3 taško, atkovoja po 11,5 kamuolio ir atlieka po 2,9 rezultatyvaus perdavimo. Visi šie rodikliai yra kol kas geriausi jo karjeroje.

VIDEO: D.Cousinsas rungtynėse su „Houston Rockets“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius