Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 28

Tel Avivo dienraštis: krepšininkus į Izraelį vilioja nevaržoma laisvė vartoti narkotikus

Nemažai Izraelio krepšinio lygoje rungtyniaujančių žaidėjų vartoja narkotikus, o marihuaną nesislėpdami rūko tiek amerikiečiai, tiek vietos krepšininkai, remdamasis Tel Avivo dienraščiu „Haaretz“ rašo portalas Lrytas.lt.
Marihuana
Marihuana / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Krepšininkai Izraelyje vartoja narkotikus, ir mes kalbame ne apie mažą saujelę blogų pavyzdžių. Jie rūko per vakarėlius, vieni su kitais, su sirgaliais, net nemėgindami to slėpti. Nesuklyskite: kalbame ne vien apie amerikiečius. Lengviausia pagalvoti apie juos, tačiau vietos krepšininkai taip pat nėra šventieji“, – dienraštį „Haaretz“ cituoja Lrytas.lt.

Daugelio šalių klubai patys kontroliuoja krepšininkus ir atlieka narkotikų testus. Jų rezultatai nebūna viešinami, tačiau dažnai tai tampa priežastimi atleisti krepšininką. Tuo tarpu Izraelyje, pasak „Haaretz“, tokių dalykų niekas nekontroliuoja.

Izraelio dienraštis netgi pateikia vieno amerikiečio krepšininko žodžius, paaiškinančius, kodėl krepšininkai neretai atsisako pelningesnių kontraktų Vakarų Europoje ir vyksta į Izraelį.

„Pinigai neblogi, maistas geras, saulė visus metus, visi kalba angliškai ir galiu rūkyti nebijodamas, kad mane patikrins“, – teigė anonimu panoręs išlikti amerikietis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius