Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 28

Tragiška mačo pabaiga palaidojo „Šiaulių“ viltis žaisti VTB Vieningoje lygoje

„Šiaulių“ krepšinio klubas nežais pagrindinėse kito sezono VTB Vieningosios lygos varžybose. Tai paaiškėjo po to, kai Antano Sireikos auklėtiniai pralaimėjo ir antrąsias atrankos B grupės rungtynes, trečiadienį Šiaulių arenoje 88:84 nusileidę Dnepropetrovsko „Dnipro“ (Ukraina) komandai.
Antanas Sireika
„Šiaulių“ treneris Antanas Sireika / Mindaugo Kašalyno nuotr.

„Šiaulių“ krepšininkai rungtynėse pirmavo tris su puse kėlinio (29:20, 49:41, 71:66), tačiau iki mačo pabaigos likus 6 minutės įkrito į gilią duobę. Tris minutes taškų nepelnę šeimininkai į savo krepšį praleido devynis ir leido „Dnipro“ ekipai perimti iniciatyvą (71:75).

Paskutinę minutę „Šiauliai“ buvo priartėję iki 2 taškų (83:85), tačiau išsigelbėti nepajėgė.

„Šiauliai“: Denzelis Bowlesas (12 atk. kam.), Vytautas Šarakauskas ir Darius Gvezdauskas – po 12, Vitalijus Liutyčius 11, Rashaunas Brodausas 10 (7 rez. perd.), Mindaugas Žukauskas ir Valdas Vasylius – po 8.

„Dnipro“: Charlesas Thomasas 19 (14 atk. kam.), Derrickas Low 18, Stevenas Burttas ir Maximas Korniyenko – po 16.

Ši nesėkmė nubraukė paskutines „Šiaulių“ viltis pakovoti dėl kelialapio į pagrindines VTB Vieningosios lygos rungtynes. Šiauliečiai nebeturi net teorinių galimybių pakilti iš B grupės dugno, o kovą dėl dviejų vietų Vieningoje lygoje tęs „Dnipro“ ir Samaros „Krasnyje krylja“ (Rusija). Pusfinalyje jos žais su pirmosiomis A grupės ekipomis. Į VTB Vieningąją lygą pateks tik pusfinalių nugalėtojai.

A grupėje trečiadienį pirmąją pergalę iškovojo Vloclaveko „Anwil“ (Lenkija) ekipa, 94:72 sutriuškinusi Helsinkio „Torpan Pojat“ (Suomija) klubą. Vieną pergalę grupėje turi ir Krasnojarsko „Jenisey“ (Rusija).

Antradienį „Šiauliai“ rezultatu 78:98 pralaimėjo „Krasnyje krylja“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius