Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 09

Trenerio karjerą baigęs Philas Jacksonas: „Lakers“ išgyvens

65 metų Los Andželo „Lakers“ vyriausiasis treneris Philas Jacksonas savo karjeros pabaigą įsivaizdavo kitaip. Jo auklėtiniai sekmadienį 86:122 pralaimėjo Dalaso „Mavericks“ ekipai ir baigė pasirodymą šio sezono Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA).
Philas Jacksonas baigė karjerą.
Philas Jacksonas baigė karjerą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Amerikietis dar sezono metu paskelbė, kad kitais metais jis treneriu nebedirbs. Tai strategas pakartojo ir neseniai vykusioje serijoje su Naujojo Orleano „Hornets“ komanda.

„Tai buvo įspūdinga atkarpa. Jie metė tritaškį po tritaškio“, – apie paskutines karjeros rungtynes kalbėjo Ph.Jacksonas.

Nuo 2007 metų NBA Šlovės muziejaus narys palieka lygą savo kolekcijoje turėdamas rekordinį kiekį čempiono žiedų – 11. Ir trenerio vadovaujama komanda yra pralaimėjusi vos 10 atkrintamųjų varžybų serijų.

Ph.Jacksonas šešis žiedus iškovojo savo auklėtinių gretose turėdamas Michaelą Jordaną, du Kobę Bryantą ir tris Shaquille'ą O'Nealą ir K.Bryantą.

Nuo 1999 metų „Lakers“ klube dirbusiam Ph.Jacksonui komanda buvo antroji šeima, o mylimiausias sūnus – K.Bryantas.

„Su juo aš užaugau. Jis išmokė mane mastyti taip, kaip mastau dabar. Jis mane išmokė bėgti taip, kaip bėgu dabar. Philas mane išmokė ne tik krepšinio paslapčių, bet ir gyvenimo. Žaisti be jo bus keista, labai keista“, – liūdnai kalbėjo K.Bryantas.

„Mes visi žinome, kad jie visada susigrąžina tikėjimą savo jėgomis ir sugrįžta į kovą. „Lakers“ tikrai išgyvens“, – pasitraukdamas tarė Ph.Jacksonas. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius