Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 20

U-20 rinktinės treneris Marius Linartas: komandos psichologinė būsena dabar sudėtinga

Dvidešimtmečių rinktinės treneris Marius Linartas, kalbėdamas apie fiasko Europos čempionate, išskyrė patirties bei sėkmės stygių, taip pat tikino, kad komandos psichologinė būsena labai sudėtinga.
Lietuvos U-20 rinktinė kovoja dėl išlikimo aukščiausiame divizione
Lietuvos U-20 rinktinė kovoja dėl išlikimo aukščiausiame divizione / Fibaeurope.com nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

Lietuvos komanda dabar čempionate Ispanijoje kovoja dėl 13–16 vietų ir galimybės išlikti aukščiausiajame Europos divizione. Vakar žaisdami su kroatais, mūsiškiai patyrė dar vieną pralaimėjimą.

„Norėtųsi, kad žaidėjai žaistų daug stabiliau, nes dabar komandos psichologinė būsena sudėtinga, prasta mūsų pozicija ir turnyrinėje lentelėje. Kiekvienas rungtynes reikia ieškoti žaidėjų, kurie būtų užsidegę žaidimu“, – mintimis su portalu Diena.lt dalijosi M.Linartas.

„Iš tikrųjų gal žaidėjams truputį trūksta patirties. Čempionate pirmą kartą dalyvauja penki žaidėjai. Jiems, matyt, dar tikrai trūksta ir užsigrūdinimo, ir patirties. Tačiau turėčiau pastebėti, kad kai kurie vaikinai tikrai įgavo daugiau drąsos. Pavyzdžiui, Darius Tarvydas. Žinau, kad Dovydas Redikas ir Augustas Peciukevičius yra kovotojai. Bet kai kuriems žaidėjams dar trūksta ramumo, budrumo. Kartais vaikinai nesugeba greitai ir laiku priimti racionalių sprendimų. Komandoje dabar yra taip, kad stipriname vieną grandį, o per rungtynes gauname per kitą. Jeigu kiekvienoje pozicijoje išliktume stiprūs, tikiu, kad rezultatai būtų daug geresni“, – svarstė M.Linartas.

Paklaustas, ar nebaisu grįžti į Lietuvą be medalių, treneris atsakė, kad komanda tikrai Ispanijos pajūryje nesiilsi ir daro viską taip gerai, kaip tik sugeba.

„Dabar mums svarbu nugalėti Austriją pakankamu taškų skirtumu, kad išsilaikytume savo vietoje. Na ir dar neblogai būtų, kad ta sėkmė ir mums bent truputį nusišypsotų“, – Diena.lt portalui teigė M.Linartas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius