Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 25

„Unicaja“ treneris Renesesas: „Lietuvos rytas“ bus rimčiausias mūsų išbandymas“

Malagos „Unicaja“ ekipa yra vienvaldė B grupės lyderė, šiame Eurolygos sezone dar nepatyrusi pralaimėjimo kartėlio, tačiau andalūzus treniruojantis Aito Garcia Renesesas ketvirtadienio dvikovos su Vilniaus „Lietuvos rytu“ laukia su nerimu. „Tai bus sunkiausios mūsų rungtynės kol kas“, - prieš artėjantį mūšį oficialiai Eurolygos svetainei pareiškė 52 metų krepšinio specialistas.
A.G.Renesesas prisibijo „Lietuvos ryto“
A.G.Renesesas prisibijo „Lietuvos ryto“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Malagos komanda šį sezoną jau buvo susirėmusi su tokiais Europos galingaisiais kaip Pirėjo „Olympiacos“ (Graikija) ar Stambulo „Efes Pilsen“ (Turkija), tačiau A.G.Renesesą labiausiai gąsdina akistata su sėkmingą žaidimą kol kas demonstruojančiai Rimo Kurtinaičio auklėtiniais.

„Ketvirtadienio rungtynės mums labai svarbios. Tačiau turime suprasti, jog mūsų laukia labai sunkios varžybos, sunkiausios iš iki šiol žaistų“, - pagarbiai apie varžovus atsiliepė „Unicaja“ strategas.

Didžiausią grėsmę A.G.Renesesas įžvelgia toliašaudėje „Lietuvos ryto“ artilerijoje. „Jie turi keletą puikių snaiperių, - teigė treneris. - Fiziškai „Lietuvos rytas“ žaidžia labai intensyviai. Tiek gynyboje, tiek puolime. Nesvarbu ar tai liečia kovą dėl atšokusių kamuolių, ar kitus žaidimo elementus. Ir kaip jau minėjau, „Lietuvos rytas“ yra labai gerai pataikanti komanda.“

Treneriui pritarė ir vienas „Unicaja“ lyderių čekas Jiri Welshas.

„Būtų tiesiog nuostabu ketvirtadienį nugalėti ir užbaigti pirmąjį Eurolygos ratą be pralaimėjimų, tačiau tai padaryti tikrai nebus lengva. „Lietuvos ryto“ ekipa yra labai talentinga, savo sudėtyje turinti tikrai gerus krepšininkus“, - pagyras vilniečiams žarstė puolėjas.

Anot jo, iškovojusi pergalę prieš „Lietuvos rytą“ „Unicaja“ įkeltų vieną koją į „TOP-16“ etapą.

„Žaisime namuose, be to, nuolat tobulėjame, todėl jei laimėsime šią dvikovą, manau, viena koja jau būsime „Top-16“ etape, - sakė J.Welshas, pasidžiaugęs stiprėjančiu komandos charakteriu. - Mūsų komandos charakteris kiekvieną dieną tampa vis stipresnis, nes dabar, kai suklystame, mes nenuleidžiame rankų ir kaunamės toliau. Manau, tai ir yra atsakymas į gerus mūsų rezultatus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius