Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 05

„Utenos“ krepšininkės ir treneris pateko į avariją, rimtų sužeidimų išvengta

Vasario 25-ąją į treniruotę susirinkusios „Utenos“ krepšininkės nesulaukė ekipos trenerio Alfredo Vainausko, žaidėjų Kristinos Alminaitės, Ritos Žilinskaitės, Monikos Aleksaitės ir Giedrės Gricienės. Kasdiens iš Vilniaus į Uteną treniruotėms ir rungtynėms važinėjantis komandos ekipažas pateko į autoavariją.
Alfredas Vainauskas
Alfredas Vainauskas / „Scanpix“ nuotr.

Pasak automobilį vairavusios G.Gricienės, sankryžoje ties molėtais iš šalutinio kelio į pagrindinį netikėtai išlėkė automobilis, todėl išvengti susidūrimo nebuvo jokių galimybių.

„Automobilis išlindo tiesiai „prieš nosį“. Nuspausti stabdžio pedalo nespėjau. Smūgis gavosi didžiulis. Ačiū Dievui, visi likome gyvi.  Buvau prispausta prie vairo ir patempiau kaklo raumenis, todėl dabar vaikštau su kaklo įtvaru, šiek tiek labiau nukentėjo ir treneris, o panelėms viskas gerai. Ačiū Dievui, visi likome gyvi“, – sakė G.Gricienė. Krepšininkės automobilis „Volkswagen Sharan“ nukentėjo labiausiai ir remontuojamas nebus.

„Giedrei labiausiai nepasisekė, o mes tai truputį apsidaužėme ir tiek. Treniruotės tądien jau nebebuvo, bet teko raminti išsigandusias komandos drauges, kurios rūpinosi, ar nieko blogo nenutiko“, – pasakojo automobilyje taip pat važiavusi K.Alminaitė.

Dėl vietos atkrintamosiose LMKL varžybose kovojanti „Utena“ penktadienį namuose susitiks su Marijampolės „Sūduva“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius