Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 18

Už atsisakymą vykti į LKF taurės rungtynes „Techasas“ nebus baudžiamas

Kaip žinia, algų nuo sezono pradžios negaunantys Panevėžio „Techaso“ krepšininkai bei treneriai atsisakė vykti į Mažeikius, kur šiandien, antradienio vakarą, turėjo žaisti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės rungtynes.
Gintaras Leonavičius ir „Techaso“ žaidėjai
Gintaras Leonavičius ir „Techaso“ žaidėjai / Alfredo Pliadžio nuotr.

Pagal turnyro nuostatus, „Techaso“ klubas turėtų būti nubaustas 10 tūkst. litų bauda, pašalintas iš turnyro bei turėtų atlyginti nuostolius aikštės šeimininkams.

Tačiau LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas 15min.lt teigė, jog minėtos nuobaudos Panevėžio klubui nebus taikomos.

„Jokiais būdais. Mes kaip tik turime ieškoti būdų, kaip padėti Panevėžio krepšiniui, kad grįžtų į normalias vėžes“, – sakė M.Balčiūnas.

„Komanda neatvyksta – jų pasirinkimas. LKF taurės varžybos vykdomos, kad padidintume rungtynių skaičių tiems, kam jų trūksta. Jei kažkam pakanka, mes jokių pretenzijų neturime“.

„Liūdna, kad tokios priežastys įtakoja. Einame link to, kad klubų biudžetai ir lėšų panaudojimas būtų aiškesni, bet ne visuomet pavyksta apsisaugoti. Nors šiuo atveju problemas buvo galima numatyti“, – kalbėjo M.Balčiūnas.

Jis tiki, kad krepšinio komanda Panevėžyje neišnyks. „Žinau, kad Panevėžyje yra žmonių, kuriems rūpi ta situacija, ir jie daro žingsnius, kad ją išspręstų. Ar pavyks, pažiūrėsime“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius