Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 20

V.Romanovui neįtiko ir A.Sabonis

Kauno „Žalgirio“ savininko Vladimiro Romanovo elgesys galutinai įsiutino Arvydą Sabonį, rašo dienraštis „Kauno diena“. Keistais sprendimais ir pareiškimais stebinantis bankininkas atstūmė klubo prezidento siūlomą nesavanaudišką pagalbą.
A.Sabonis
A.Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

„Kauno dienos“ žiniomis, prieš kelias dienas dėl „Žalgirio“ reikalų į Lietuvą grįžęs  klubo prezidentas A.Sabonis susitiko su V.Romanovu.

A.Sabonis pasiūlė bankininkui kompromisą: pats A.Sabonis „Žalgirio“ labui iki sezono pabaigos lieka Kaune ir dirba bet kokį reikalingą darbą, atlieka netgi sporto direktoriaus funkcijas, tačiau prie komandos vairo turi grįžti Ramūnas Butautas, kurio darbu buvo patenkinti ir žaidėjai, ir kiti komandos treneriai. V.Romanovas A.Sabonio pasiūlymą atmetė.

Ūkio banko investicinė grupė (ŪBIG), kurios prezidentas yra V.Romanovas, turi 75 proc. „Žalgirio“ akcijų ir gali priimti vienašališkus sprendimus. A.Sabonis turi kiek mažiau nei 25 proc. akcijų.

Dar neaiškus ir Arvydo Sabonio krepšinio mokyklos likimas. Iki šio V.Romanovo ir A.Sabonio konflikto bankininkas turėjo pasiūlymą ją pirkti.

Praėjusią savaitę duodamas išskirtinį interviu „Kauno dienai“ A.Sabonis sakė, kad norėtų pasikalbėti su V.Romanovu ir išsiaiškinti jo sprendimų atleisti R.Butautą bei sporto direktorių Algirdą Brazį motyvus.

Norėdamas su V.Romanovu išsiaiškinti, A.Sabonis ir grįžo į gimtinę, tačiau liko neišgirstas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius