Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 20

Valdemaras Chomičius: Martynui Pociui bus sunku Madride

Ispanijoje ne vienerius metus rungtyniavusio, o dabar Lietuvos rinktinės trenerių štabe dirbančio Valdemaro Chomičiaus nuomone, sutartį su Madrido „Real“ komanda pasirašiusiam Martynui Pociui bus sunku įsitvirtinti legendiniame ispanų klube.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Bus nelengva. Ispanų lyga labai stipri, o įsilieti į tokią komandą, kaip “Real„ nėra lengva. Šioje komandoje rungtyniavo ne vienas puikus krepšininkas iš Lietuvos ir ne visiems pavyko įsitvirtinti. Rimantas Kaukėnas to padaryti nesugebėjo, o vos grįžęs į “Montepaschi„ vėl pradėjo rungtyniauti aukščiausiu lygiu“, – ispanų spaudai teigė treneris iš Lietuvos.

Visgi V.Chomičius negailėjo gerų žodžių apie „Real“ klubo naujoką: „Jis nebijo sunkaus darbo ir visada siekia būti geriausiu. Jis turi didelį potencialą ir galimybes. Kitaip niekas nebūtų jo kvietęs į “Real„ klubą“.

Strategas taip pat pažymėjo, jog M.Pocius puikiai žaidžia gynyboje ir gali labai gerai atakuoti krepšį iš vidutinio nuotolio.

Pats krepšininkas taip pat teigė, jog nebus lengva įsitvirtinti Madrido komandoje, tačiau tikino dirbsiąs iš visų jėgų ir stengsis išsikovoti trenerio pasitikėjimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius