-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 20

Vėl prasideda „Sprite” krepšinio talentų kovos

Jaunieji krepšinio talentai, norintys ne tik parodyti savo sugebėjimus, bet ir laimėti vertingų prizų, kviečiami registruotis į septintą kartą vyksiančią „Sprite” talentų kovą. Savo pranašumą bus galima įrodyti gatvės turnyre vienas prieš vieną ir dėjimų konkurse.
Konferencijos akimirka
Konferencijos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Individualūs sugebėjimai – ypač svarbi krepšinio dalis. Todėl labai gerai, kai šie sugebėjimai ugdomi ir tobulinami tokiose atkakliose ir daug žiūrovų sutraukiančiose kovose, kaip „Sprite” talentų kova“, – sakė talentų kovas organizuojančios Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

„Kartu su Lietuvos krepšinio federacija jau septynerius metus organizuojame šį turnyrą, kuris jau tapo tradiciniu ir kasmet susilaukia vis didesnio populiarumo, – sakoė turnyro rėmėjos, kompanijos „Coca-Cola HBC”, Prekybos vadovas Baltijos regionui Valdas Pakštys. – Mes džiaugiamės galėdami jauniesiems talentams suteikti papildomos motyvacijos tobulėjimui, nes „Sprite” krepšinio talentų kova – tai puikus pavyzdys visiems, kad išsipildo net neįtikėtinos svajonės.”

Šįmet absoliučiam vienas prieš vieną turnyro nugalėtojui teks 17 tūkst. litų vertės vienerių metų krepšinio talento stipendija. Visų amžiaus grupių nugalėtojai (3 berniukai, 3 mergaitės) ir dėjimų konkurso nugalėtojas vyks į NBA rungtynes, taip pat gaus po NIKE ir Lietuvos rinktinės ekipuotės krepšį.

Antrosios vietos laimėjotų lauks taip pat vertingi prizai – išmanieji telefonai. O visi finalinio turnyro dalyviai galės susitikti su atvyksiančia NBA legenda – mažyliu Muggsy Boguesu.

Visų atrankos turnyrų laimėtojai gaus vertingų Lietuvos krepšinio federacijos ir „Sprite“ prizų. Visi dalyviai gaus po dvipusius žaidimo marškinėlius ir krepšinio kamuolį.

„Sprite“ talentų kova startuoja birželio 28 dieną Druskininkuose, o finišuoja rugpjūčio 10 d. finalu Palangoje. Dalyviai kviečiami registruotis internetu www.sprite.lt.

„Patariu dalyviams kuo greičiau registruotis savo regione, nes dalyvių skaičius yra ribotas“, – sakė M.Špokas.

Tokie turnyrai vyksta kasmet nuo 2008-ųjų. Juose dalyvauja per 800 jaunųjų krepšininkų – berniukų ir mergaičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius