Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 19

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą išretino traumos

Pirmadienį prasidedantį Lietuvos krepšinio lygos pusfinalį titulą ginantis Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas pasitinka ne pačios geriausios nuotaikos. Ant atsarginių suolo pirmose rungtynėse namie gali būti priversti sėdėti net keturi krepšininkai.
Rungtynių akimirka
Vilniečių trenerių štabas negalės remtis net keliais krepšininkais. / Alfredo Pliadžio nuotr.

Kaip praneša oficiali Vilniaus klubo interneto svetainė, Justui Sinicai per LKL ketvirtfinalio antrąsias rungtynes su Vilniaus „Perlu“ įtrūko blauzdos raumuo ir jis geriausiu atveju į į aikštę grįš per LKL finalus.

Pusfinalyje Rimas Kurtinaitis dar negalės remtis ir Artūru Jomantu. Dėl traumų trejose iš 17-os pastarųjų rungtynių žaidęs puolėjas dėl kelio raiščio patempimo pastarąją savaitę treniravosi pagal asmeninį planą. Aikštėje nepasirodys ir Milko Bjelica – juodkalnietį persekioja čiurnos skausmai, nežinia, ar jis galės padėti komandai per BBL finalo ketverto varžybas ateinantį savaitgalį.

Čiurną patempė ir Igoris Miloševičius, jo pasirodymas dvikovoje su Utenos „Juventus“ taip pat miglotas. Tiesa, traumų palatą paliko Aronas Baynesas – puolėjas jau treniruojasi visa jėga.

Pusfinalio serijoje iki dviejų pergalių sostinės krepšininkai yra aiškūs favoritai. Šio reguliariojo sezono rungtynėse jie du kartus įveikė uteniškius – 90:58 (Vilniuje) ir 93:77 (Utenoje). Tačiau LKL debiutantai, pirmą kartą patekę į pajėgiausių turnyro komandų ketvertą, nelinkę pirma laiko kelti baltos vėliavos.

„Mums svarbiausia varžovams duoti kovą. Turime žaisti protingai, nedaryti kvailų klaidų, nes tai yra priešininkas, kuris už klaidas baus labai skaudžiai. Turime žaisti graikišku stiliumi: ramiai, solidžiai. Tokiu atveju galbūt bus galimybė kabintis. Gal net ir į pergalę“, – oficialiai Utenos klubo interneto svetainei sakė „Juventus“ ekipos žaidžiantysis treneris Žydrūnas Urbonas.

Tiesa, nuostolių turės ir Utenos „Juventus“ klubas – dėl sustiprėjusių kelio skausmų pirmąsias pusfinalio rungtynes praleis puolėjas Gintautas Matulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius