Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 10

Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Aleksandras Trifunovičius: atsitiesti po skaudaus pralaimėjimo buvo labai sunku

Pastaruoju metu smarkiai buksuojantis Vilniaus „Lietuvos rytas“, pusfinalio rungtynėse su Rygos VEF patyręs pažeminimą (68:79), vos išvengė visiško fiasko. Dvikovoje dėl trečiosios vietos vilniečiai tik pačioje rungtynių pabaigoje sugebėjo įveikti pusfinalyje „Žalgirio“ tiesiog šluote nušluotą „Ventspils“ ekipą (84:80).
Aleksandras Trifunovičius
Rungtynių akimirka. / Aliaus Koroliovo nuotr.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ strategas Aleksandras Trifunovičius, kalbėdamas apie savo komandos pasirodymą, konstatavo, jog 35 rungtynių minutes vilniečiai rungtyniavo gerai.

„Tačiau vėliau mes sustojome. Noriu pabrėžti, kad atsitiesti po skaudaus pralaimėjimo visuomet būna labai sunku. Mes bandėme surasti psichologinę pusiausvyrą. Mums reikėjo atsigauti tiek emociškai, tiek fiziškai“, – apie pagrindines savo auklėtinių užduotis mažajame finale pasakojo A.Trifunovičius.

Ventspilio „Ventspils“ treneris Guntis Enzelsas, prisimindamas itin skaudų šeštadienio pusfinalyje patirtą pažeminimą (latviai pralaimėjo Kauno „Žalgiriui“ rezultatu 55:108 – red.), pasakojo po šios nesėkmės bandęs visais būdais sugrąžinti krepšininkų pasitikėjimą savo jėgomis.

„Po vakarykščių labai nesėkmingų rungtynių mes sugebėjome atsitiesti. Po pralaimėjimo „Žalgiriui“ savo krepšininkams bandžiau įkalti į galvą, kad mes galime žaisti tokiu lygiu. Ne kasdien, bet tikrai galime, – kalbėjo latvis. – Rungtynėse su „Lietuvos rytu“ taip pat buvo akimirkų, kai mums nesisekė, bet mes nenuleidome rankų ir kovojome iki pabaigos. Dar neaišku, kaip viskas būtų pasibaigę, jei ne Kenano Bajramovičiaus metimai rungtynių pabaigoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius