Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 22

Visi Kauno „Žalgirio“ lietuviai turi sutartis kitam sezonui

Visus titulus Lietuvoje šį sezoną iškovojęs Kauno „Žalgiris“ kitam sezonui turi gana tvirtus pamatus. Sutartis su komanda turi visi septyni šį sezoną ekipai atstovavę lietuviai.
Triumfo akimirkos
Triumfo akimirkos. / A.Koroliovo nuotr.
Temos: 1 Lietuviai

Mantas Kalnietis, Paulius Jankūnas, Mindaugas Kuzminskas, Tomas Delininkaitis ir Artūras Milaknis turi garantuotus kontraktus, tuo tarpu Martyno Pociaus ir Tado Klimavičiaus sutartyse buvo numatyta sąlyga „+1“. Tai reiškia, kad galutinis žodis priklauso komandai – sutartys būtų pratęsiamos pagal iš anksto sutartas sąlygas.

Toks pat kontraktas „+1“ dar galioja slovėno Aleksandro Čapino atveju. Klubas taip pat spręs, ar su juo pratęsti sutartį.

Garantuotą kontraktą kitam sezonui turi Omaras Samhanas. Jo atostogos šią vasarą bus bene trumpiausios – amerikietis jau po mėnesio turėtų grįžti į Kauną ir individualiai ruoštis kitam sezonui. Rugpjūčio 17–28 dienomis jis ruošiasi atstovauti Egiptui Afrikos čempionate.

Tuo tarpu su visais kitais legionieriais sutartys baigiasi po šio sezono.

Šįvakar vyksiančioje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) uždarymo šventėje „Žalgiris“ bus jau be Marcuso Browno. Amerikietis pirmasis nusprendė vykti namo.

„BasketNews.lt“ žiniomis, Brownas dar neketina kabinti sportbačių ant vinies ir tikisi žaisti dar vieną sezoną. Tačiau kur tai bus – Lietuvoje ar kur nors kitur – kol kas neaišku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius