-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 17

Visi klubai su lietuviais pateko į Italijos pirmenybių atkrintamąsias varžybas

Sužaidus paskutiniojo XXX turo rungtynes paaiškėjo, kad visi klubai, kurių gretose yra lietuvių, pateko į atkrintamąsias varžybas.
K.Lavrinovičius su Sienos ekipa gina čempionų titulą
K.Lavrinovičius su Sienos ekipa gina čempionų titulą. / „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių reguliariojo sezono nugalėtojas bei čempiono titulą ginantis Sienos „Montepaschi“ klubas su Kšyštofu Lavrinovičiumi susitiks su Donato Motiejūno Trevizo „Benetton“ komanda, Kazertos „Pepsi“ ekipa su Antanu Kavaliausku žais su Romos „Lottomatica“, Jono Mačiulio ir Marijono Petravičiaus Milano „Armani Jeans“ klubo varžovė bus Montegranaro „Sigma Coatings“ ekipa, o Kantu „NGC Medical“ komanda su Tautvydu Lydeka ketvirtfinalyje susitiks su Bolonijos „Canadian Solar“ krepšininkais.

Ketvirtfinalio serija prasidės ketvirtadienį.

Sekmadienį svarbiausią pergalę iškovojo Trevizo „Benetton“ klubas. „Benetton“ krepšininkai namuose 91:59 (25:21, 22:13, 21:15, 23:10) sutriuškino „Armani Jeans“ (17 pergalių ir 11 pralaimėjimų) klubą, kuris liko trečias, ir iškovoję tryliktąją pergalę pakilo į aštuntą vietą bei paskutinę akimirką pateko į atkrintamąsias varžybas.

Vos 6 minutes žaidęs D.Motiejūnas prie pergalės prisidėjo 2 (dvitaškiai 1/2) taškais, 2 atkovotais kamuoliais, 2 rezultatyviais perdavimais ir blokuotu metimu.

M.Petravičius nebuvo registruotas rungtynėms, o 25 minutes svečių gretose žaidusio J.Mačiulio sąskaitoje – 7 (tritaškiai 1/3, dvitaškiai 2/5) taškai, 3 atkovoti kamuoliai, blokuotas varžovo metimas, 2 klaidos ir pražanga.

„Montepaschi“ krepšininkai paskutiniajame ture svečiuose 87:66 (25:13, 18:18, 26:15, 18:20) nugalėjo Bolonijos „Canadian Solar“ ekipą.

K.Lavrinovičiaus indėlis į pergalę per 20 minučių – 13 taškų, 4 atkovoti bei 2 perimti kamuoliai, dvi klaidos ir 2 pražangos. Jis pataikė 2 dvitaškius iš 3, realizavo 9 baudų metimus iš 11, tačiau prametė abu tritaškius.

Antrą vietą reguliariajame sezone užėmusi Kazertos „Pepsi“ komanda paskutiniajame ture namuose 85:69 (20:15, 45:31, 28:17, 12:11) nugalėjo Romos „Lottomatica“ penketuką, o Kantu „NGC Medical“ krepšininkai paskutiniajame ture nežaidė.

19 minučių Kazertoje žaidęs A.Kavaliauskas pelnė 10 (dvitaškiai 3/4, baudos 4/6) taškų, sugriebė 4 ir perėmė 2 kamuolius, sykį suklydo ir prasižengė 3 kartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius