Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 08

Visi laukia NBA superžvaigždės LeBrono Jameso sprendimo

Karščiausia per visą istoriją laisvųjų NBA agentų vasara įsisiūbavo – komandos jau baigia dėlioti kertinius savo ateinančių metų akmenis. Penktadienio naktį Lietuvos laiku apie savo pasirinkimą specialioje televizijos laidoje prabils ir du kartus naudingiausias NBA žaidėjas Lebronas Jamesas.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasaulio krepšinio dievukas L.Jamesas savo naująją komandą praneš per specialią ESPN TV laidą. Šią žinią per vieną didžiausių pasaulyje sporto kanalų pranešiantis Karalius Jamesas nori ne vien pasipuikuoti.

ESPN praneša, kad abiem pusėms pavyko sutarti, kad pinigai, gauti už reklamą per laidą, bus skiriami L.Jameso labdaros akcijai, kurios metu žaidėjas bandys restauruoti krepšinio aikšteles visoje šalyje.

Boozeris – į Čikagą

„Chicago Bulls“ pranešė, kad sukirto rankomis su buvusiu Jutos „Jazz“ bei JAV vyrų krepšinio rinktinės vidurio puolėju Carlosu Boozeriu. Per ateinančius penkerius metus žaidėjas uždirbs 80 mln. JAV dolerių.

Kadaise Klivlande taip ir neatsiskleidęs C.Boozerio ir L.Jameso duetas gali tai padaryti Čikagoje. Teigiama, kad įsigyti senesnį ir pigesnį aukštaūgį nei Chrisas Boshas ar Amare'as Stoudamire‘as „Bulls“ klubą privertė noras pasiūlyti L.Jamesui maksimalų kontraktą.

Majamyje – Wade'o ir Bosho tandemas

Majamio „Heat“ komandos reitingai nuo ateinančio sezono dar labiau šoktelės. Šios komandos galimybės laimėti NBA žiedus įsigijus „Toronto Raptors“ lyderį Chrisą Boshą ir pratęsus sutartį su Dwayne‘u Wade‘u išaugo kelis kartus.

Kokias sumas uždirbs žaidėjai, dar neskelbiama, nes derinamos paskutinės detalės dėl L.Jameso kėlimosi į Majamį. Šių žaidėjų teigimu, jie sutiktų rungtyniauti už mažesnį atlyginimą, jei prie jų nutartų prisidėti Karaliumi pravardžiuojamas, bet NBA čempionų žiedo dar neturintis L.Jamesas.

Ir be LeBrono „Heat“ turės vieną grėsmingiausių tandemų visoje NBA lygoje. Užtenka prisiminti 2006 metus, kai dar ne toks patyręs D.Wade‘as su veteranu Shaquille'u O'Nealu nukeliavo iki NBA finalo ir jį laimėjo.

Kels „Heat“ į aukštumas

Visų laikų rezultatyviausias „Heat“ klubo žaidėjas D.Wade‘as, pratęsęs sutartį su savo pirmąja NBA komanda, asmeniniame „Facebook“ profilyje dėkojo ištikimiems ekipos sirgaliams ir prabilo apie nelengvą pasirinkimą.

„Ieškojimas naujos komandos kainavo daugybę emocijų man, bet ieškojau ir geriausio varianto Wade‘ų šeimai. Mano širdis gyvena Majamyje, todėl nusprendžiau likti komandoje, kuri mane pašaukė naujokų biržoje prieš septynerius metus. Per tuos metus pastačiau kai ką, todėl nusprendžiau kurti savo palikimą toliau čia, savo namuose. Ir aš nuo šiol tai darysiu ne vienas. Chrisas Boshas sutiko atvykti čia ir tai labai svarbu ne tik man, bet ir visiems jums. Dabar mes turime žaidėjus, su kuriais bandysime pakelti komandą į naują lygmenį“, – rašė jis.

Allenas – ištikimas „Celtics“ ekipai

„Associated Press“ skelbia, kad 34 metų „Boston Celtics“ snaiperis Ray Allenas apsisprendė dar dvejiems metams likti „keltų“ gretose. Per dvejus metus šis žaidėjas uždirbs 20 mln. JAV dolerių.

Chrisas Duhonas – dar vienas žaidėjas, galintis būti ramus dėl ateities. Pastaruosius du sezonus Niujorko „Knicks“ ekipoje Stephoną Marbury pagrindinio įžaidėjo pozicijoje keitęs krepšininkas pasirašė naują ketverių metų 15 mln. JAV dolerių vertės sutartį su Orlando „Magic“. Joje žaidėjas turės pratintis keisti Jameerą Nelsoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius