-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 18

Vladimiras Romanovas apie permainas „Žalgirio“ trenerių štabe: tarsimės su Marcusu Brownu, Dariumi Maskoliūnu ir Dainiumi Šalenga

Kauno „Žalgirio“ savininko Vladimiro Romanovo kantrybė tirpsta. Po dar vieno pralaimėjimo V.Romanovas papylė dar daugiau kritikos komandos treneriams.
Vladimiro Romavono treniruotė
Vladimiras Romavonas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Eurolygos atidarymo mače pirmadienį naujoje Kauno arenoje „Žalgiris“ 74:87 neprilygo Maskvos CSKA (Rusija).

„Mano nuomonė tokia pati kaip ir po anksčiau vykusių rungtynių – „Žalgirio“ žaidimo nėra, matau tik treniruočių schemas ir jų nagrinėjimą. Tačiau vien teorija krepšinio aikštelėje rezultato neduoda. Fiziniu pasirengimu komanda irgi atsilieka nuo to, ką ji turi demonstruoti. O labiausiai gąsdina trenerio nelogiški žaidėjų keitimai“, – diena.lt teigė „Žalgirio“ savininkas.

Paklaustas apie galimas permainas komandos trenerių štabe V.Romanovas įvardijo ne vyriausiąjį trenerį Ilią Zourą, o šią vasarą ekipą papildžiusį jo asistentą Ilią Kantzourį. Pasak „Žalgirio“ vadovo, kol I.Zouras dirbo Graikijos rinktinėje, I.Kantzouris nesugebėjo tinkamai paruošti komandos.

„Dabar bandysime rasti naudingiausią komandai sprendimą, tačiau visos pretenzijos vyriausiajam treneriui. Kai manęs paklausė, ar I.Kantzourį pakeis Marcus Brownas, atsakiau, kad bus svarstomi visi įmanomi variantai. Neatmetame, kad tarsimės ir su M.Brownu, ir su D.Maskoliūnu, ir su D.Šalenga“, – pridūrė V.Romanovas.

Įdomu, jog visi trys praeityje jau yra dirbę „Žalgirio“ trenerių štabe, komandos savininku tapus V.Romanovui.

Garsiausiai „Žalgirį“ paliko D.Maskoliūnas, atleistas prieš du sezonus vykusios LKL finalo serijos metu. Šiuo metu Vilniaus „Lietuvos ryte“ dirbantį D.Maskoliūną V.Romanovas tuomet kaltino tyčia siekus pralaimėjimų.

„Žalgirio“ trenerio pareigas tuomet užėmė kapitonas D.Šalenga, kuris jas ėjo iki sezono pabaigoje. Krepšininkas šiuo metu žaidžia Prienų „Rūdupio“ klube.

Vienintelis iš V.Romanovo paminėtų kandidatų darbo šiuo metu neturi M.Brownas. Pernai žaidžiančio „Žalgirio“ trenerio asistento pareigas ėjęs amerikietis pirmadienį viešai paskelbė apie karjeros pabaigą. Negana to, M.Brownas paslaptingai užsiminė apie nebaigtus darbus Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius