Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 22

Vladimiras Romanovas: DeJuanas Collinsas palūžo psichologiškai ir laikinai šalinamas iš komandos

Kauno „Žalgirio“ komandos legionierius DeJuanas Collinsas nesirengia trečiadienio Eurolygos rungtynėms Maskvoje su CSKA krepšininkais, rašo Diena.lt.
D.Collinsas
D.Collinsas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Portalas informuoja, kad antradienį per pietus amerikietis parskrido į Vilnių ir į laukiančiųjų salę įžengė tarsi apsvaigęs, sunkiai dėliojantis žodžius. Aplink jį spietėsi būrelis lietuvių, kurie krepšininkui nuolat kartojo: „Viskas bus gerai“.

Paklaustas, kodėl jis ne su komanda, kuri šiuo metu yra Maskvoje, D.Collinsas atsakė, kad jam Maskva patiko. „Taip, žmogau, Maskva – nuostabus miestas. Man tikrai patiko“, – kalbėjo krepšininkas, vėliau visą dėmesį skyręs naujiems reiso draugams, kuriuos įkalbinėjo važiuoti į Kauną vienu automobiliu.

„Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas teigia, kad D.Collinsas yra palūžęs psichologiškai, todėl laikinai pašalino amerikietį iš komandos. Ar liks D.Collinsas „Žalgiryje“, paaiškės po rungtynių su CSKA.

„Krepšinio veteranas Dejuanas Collinsas psichologiškai palūžo, neatlaikęs komandos pralaimėjimų serijos ir, pasidavęs provokacijoms, prarado motyvaciją žaidimui. Amerikiečiui skiriame laiko atsigauti nuo krepšinio ir pirmiausia apmąstyti savo nesėkmes aikštelėje. Po rungtynių su CSKA komanda, grįžę į Kauną, spręsime D.Collinso likimą“, – Diena.lt cituoja V.Romanovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius