-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 03

Vladimiras Romanovas: „Rūdupio“ bronza man svarbesnė nei „Žalgirio“ auksas

Ketvirtadienį vakare Prienų „Rūdupio“ ekipos sezono uždarymo šventėje apsilankęs Kauno „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas tinklalapiui Basketnews.lt pareiškė, kad dėl sulaužytų tradicijų „Rūdupio“ bronza jam yra brangesnė nei „Žalgirio“ auksas.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Aliaus Koroliovo/15min.lt nuotr.

„Tiesą sakant, „Žalgirio“ laimėjimas man nėra toks svarbus, kaip „Rūdupio“. Lūžo iš anksto dalinamų trečios ir ketvirtos vietų sistema. „Rūdupis“ šį laimėjimą pasiekė sportiniu principu. Tai viršūnė. Tie, kurie daug laiko praleidžia sporte, supranta, apie ką aš kalbu. Tai („Rūdupio“ bronza, – red. past.) netgi brangiau nei „Žalgirio“ čempiono medalis“, – atviravo V.Romanovas.

Prienų komandos marškinėliais aprengtas „Žalgirio“ savininkas leido suprasti, kad Marcusas Brownas kitą sezoną į Kauną nebesugrįš. Romanovas jį pavadino legionieriumi, o sutartį su „Žalgiriu“ pratęsusį DeJuaną Collinsą pakrikštijo tikru žalgiriečiu.

V.Romanovas taip pat prasitarė, kad Kauno klubas kitą sezoną norėtų pasikviesti ne tik Robertą Javtoką, bet ir sparnus į užsienį pakėlusius Darjušą Lavrinovičių arba Marijoną Petravičių. 

„Visada laukiu, kad grįžtų Lavrinovičius, Javtokas, Petravičius. Bet jie išėjo iš mūsų dvaro ir teisingai galvoja, kad gali skraidyti aukščiau nei mes skraidome. Tada, kai norės, mes juos visada priimsime ir jie čia bus patenkinti“, – kalbėjo „Žalgirio“ savininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius