-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 25

VTB Jungtinė lyga skelbia, kad čempionate nežais visi penki Lietuvos klubai

Penktadienį po LKL vykdomojo posėdžio paaiškėjo, kad kitą sezoną Lietuvos čempionate bus žaidžiama keturių ratų sistema. Tai paskatino iš VTB lygos pasitraukti Vilniaus „Lietuvos rytą“ ir Klaipėdos „Neptūną“, tačiau VTB lygos oficiali svetainė jau skelbia, kad lyga tikriausiai prarado visas penkias Lietuvos komandas.
VTB JUngtinė lygos logotipas/
VTB JUngtinė lygos logotipas/ / vtb-league.net

„Lietuvos klubai „Lietuvos rytas“, „Neptūnas“, „Dzūkija“, „Nevėžis“ ir „Lietkabelis“ tikriausiai nedalyvaus VTB lygoje“, – skelbia oficiali atvirojo Rusijos čempionato svetainė.

Lygos prezidentas Sergejus Kuščenka tikino, kad aplinkybės pasikeitė: „Paskutiniame posėdyje nutarėme praplėsti Lietuvos komandų skaičių iki penkių, tačiau LKL priimta keturių ratų sistema klubams neleidžia dalyvauti VTB lygoje.

Mums dėl to gaila, tačiau turime gerbti jų sprendimą. Lietuvos krepšinis yra svarbi VTB lygos projekto dalis ir mes tikimės, kad ateityje mūsų bendradarbiavimas tęsis. Lauksime klubų, kurių filosofija sutampa su mūsų.“

Lietuvos krepšinis yra svarbi VTB lygos projekto dalis ir mes tikimės, kad ateityje mūsų bendradarbiavimas tęsis.

Generalinis lygos direktorius Andrejus Širokovas teigė, kad čempionatas be lietuvių mažiau patrauklesnis nebus: „Aš esu įsitikinęs, kad mes galime čempionatą padaryti dar labiau patrauklų. Pirmiausia mes išspręsime visas problemas su Lietuvos klubais. Kai kurie iš jų jau spaudoje paskelbė savo sprendimą, tačiau mes sulauksime oficialių pareiškimų ir tuomet pakeisime čempionato formatą.

Jokios tragedijos čia neatsitiko. Noriu pažymėti, kad mes išliksime atviri visiems pirmaujantiems krepšinio klubams Rytų Europoje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius