Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 19

„Warriors“ susidomėjo Niku Stausku

Sporto naujienų portalas „Sportando“ praneša, kad vakar „Golden State Warriors“ klubo atstovai skrido į Čikagą, jog pamatytų, kaip treniruojasi lietuvių kilmės krepšininkas Nikas Stauskas ir Dougas McDermottas.
Nikas Stauskas
Nikas Stauskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ši žinia sukėlė nemažai sumaišties, nes NBA rungtyniaujantis „Warriors“ klubas neturi pirmojo rato pasirinkimo NBA naujokų biržoje, kurioje pasirodys šie krepšininkai.

Krepšinio apžvalgininkai spekuliuoja, kad šiuo atveju „Warriors“ pagelbės „Minnesota Timberwolves“ klubas, kuris tokią teisę turi. Tarp klubų gali vykti susitarimas dėl Kevino Love'o, kurį siekia persivilioti „Warriors“. Už tai Minesotos klubas galėtų „Warriors“ pasiūlyti savo šaukimo numerį, kuris yra 13-as.

Vienas iš Minesotos klubo savininkų Filipas Saundersas prasitarė, kad už Keviną Love'ą ir Davido Lee kontrakto paleidimą „Warriors“ turi pasiimti ir Keviną Martiną. Kad būtų išlygintas sandėris, „Wolves“ gali pasiimti Klay'ų Thompsoną, o „Warriors“ gautų 13-ą šaukimą NBA naujokų biržoje. 

Šiuo atveju būtų suprantamas komandos susidomėjimas ir lietuviu Niku Stausku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius