-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 12 25

„Wizards“ rūbinė tapo Areno ginklų saugykla

NBA klubo Vašingtono „Wizards“ ekipos gynėjas Gilbertas Arenas įsivėlė į nemalonią situaciją. Komandos rūbinėje buvo rasti krepšininkui priklausantys šaunamieji ginklai.
G.Arenas komandos rūbinėje paliko savo ginklus
G.Arenas komandos rūbinėje paliko savo ginklus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Neseniai gimė mano dukrelė, o išvydęs ją nusprendžiau, kad ginklų man nebereikia, todėl nunešiau juos į „Verizon Center“ areną, atidaviau arenos apsaugai ir paprašiau, kad ginklai būtų perduoti policijai“, – kalbėjo amerikietis.

NBA lygos reglamentas krepšininkams leidžia laikyti registruotus šaunamuosius ginklus, tačiau griežtai draudžia juos laikyti komandos rūbinėse, turėti per komandos išvykas ar bet kokias keliones, kurios susijusios su komanda.

Tai ne pirmas kartas, kai Arenas dėl ginklų įsivelia į incidentą. Amerikietis 2004 metų sezono pradžioje buvo suspenduotas, nes buvo netinkamai užpildęs ginklo laikymo dokumentus.

Į panašią situaciją 2006 metais buvo patekęs ir Los Andželo „Clippers“ gynėjas Sebastianas Telfairas. Per išvyką į kitą miestą, žaidėjo pagalvės užvalkale buvo rastas jo draugei priklausantis šaunamasis ginklas. S.Telfairas buvo nubaustas neskelbiama pinigų suma bei suspenduotas dvejoms rungtynėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius